Sevgilinizin doğum günü, yılbaşı, yıldönümünüz yaklaştıysa veya sıradan bir günü ikiniz için özel hale getirmek istiyorsanız, biraz düşündükten sonra araştırmaya başlayacağınız konu, bu olacak. İlişkilerine yeni adım atanlar da, aşklarını yıllardır birlikte yaşayanlar da konu sevgiliye hediye almaya geldiğinde erkek de kadın da düşüncelere dalmaya başlıyor. Sonuçta vereceğiniz hediye, doğru bir seçim olmalı ve karşı tarafı çok mutlu etmeli. Ancak günümüz hediye seçenekleri bazen o kadar sıkıcı ve sıradan oluyor ki sizlere hak vermemek elde değil, henüz bodo.com ile tanışmadıysanız tabii. Hediye dünyasında yeni bir çığır açan bodo ile yaratıcı seçimlere kavuşun. Pek çok kategoride sıralanan onlarca deneyim sizleri yepyeni dünyalara götürecek. Hem hediyenin değişen tarzıyla sevgilinizi şaşırtacak hem de deneyimlerin benzersizliği ile aradığınız mükemmelliği yakalayabileceksiniz. Üstelik bodo’dan hediye seçimi yaparken kararsız kaldığınız veya farklı seçenekler sunmak istediğiniz durumda: 1 ila 5 arası seçim yapıp tek deneyim için ödeme yaparak, hediyenizi verdikten sonra kararı ona bırakabilirsiniz.

Sevgiliye en güzel hediye önerileri

Sevgiliye en özel hediyeyi, onlarca deneyimin tek bir platformda özenle sunulduğu tek adres, bodo.com adresinde bulabilirsiniz. Hem vücudunuzu hem ruhunuzu dinlendirecek ‘’SPA ve Masaj’’. Gökyüzünü kuşlarla paylaşmak isteyenlere, ‘’Uçuşlar’’. Araç sürmenin, bilinmeyenlerinin anlatıldığı deneyimler: ‘’Sürüş Deneyimi’’. Özellikle erkeklerin çoğunun ilgi alanını kapsayan: ‘’Atış Deneyimi’’. Teknolojinin görmediğiniz güzellikleri ile tanışın: ‘’Tekno’’. Hayatı uçlarda yaşamayı sevenlere: ‘’Adrenalin’’. Mavinin büyüleyici dünyasında bambaşka maceralar: ‘’Su Aktiviteleri’’. Sevgiliniz eğlenceyi hayatından eksik etmeyenlerden ise: ‘’Oyunlar ve Partiler’’. Duygusal birlikteliklerin vazgeçilmez hediye teması: ‘’Romantik’’. Dağlarda, ormanda, gökyüzünde, şehrin dört bir yanında hareket bodo ile her yerde: ‘’Aktivite’’. Hepimize en iyi gelen zaman: ‘’Tatil’’. Dünyanın dört yanından, lezzet dersleri: ‘’Yemek Workshop’ları’’. Yeni tecrübelerle kendinizi yeniden keşfedin diye: ‘’Yeni Deneyim’’. Bodo’dan satın aldığınız deneyimleri kullanmak için tam 9 ay vaktiniz olacak!

Sevgiliye en özel hediye fikirleri

Ona vereceğiniz en özel hediye, gördüğünüzde size sevgilinizi anımsatan armağanlar olacaktır. Bodo ile ilişkinizin enerjisini doruklara çıkarın https://bodo.com/tr/hediyeler/sevgiliye/. ‘’İki Kişi için Hafta Sonu Kaplıca Tatili’’: pahalı bir takı, telefon ya da eşya beraber geçirilen romantik bir günün yerini asla tutamaz, bizi biz yapan yaşadığımız anlardır. ‘’Türk Mutfağı Yemekleri Yapım Dersi’’: Bu deneyim ile sevgilinizin kariyerine katkıda bulunabilir, kendine olan güvenini zevkli bir ders sayesinde arttırabilirsiniz. ‘’Kahve Masajı’’: Sevgiliniz kahveyi seviyorsa bu hediyeyle artık daha da fazla sevecek. ‘’İki Kişi için ATV Turu’’: Eğlence, heyecan, adrenalin ve yepyeni bir hazza hazır olun! ‘’Boeing 737 Uçuş Simülatörü Deneyimi’’: Bu kez uçakta yolculuk ederken yolcu koltuğunda değil, pilot koltuğunda olacaksınız üstelik gerçek bir uçuşta gibi! Bodo ile dünyayı yeniden keşfedin.