Gate platformunda son günlerde listelenen kripto paralar oldukça fazla ilgi çekiyor. Ziyaretçiler bu yeni kripto paralar hakkında detaylı bilgi ararken İCO aşamasında oldukları için çok fazla veri bulmak mümkün olmuyor. Startup projelerden Skyrim Finance’ı sizler için inceledik. Kripto para haberleri bölümünden piyasaya yeni çıkan coinleri inceleyebilirsiniz.

Skyrim Finance (SKYRM) Coin Nedir?

Skyrim Finance, ilk çok zincirli merkezi olmayan yapılandırılmış finans piyasasıdır. Skyrim Finance, DeFi eco'nun Robo-Danışmanı'nı kurmayı hedefliyor. Skyrim Finance'in amacı, farklı profillerdeki yatırımcıların sabit oranlı ve kaldıraçlı getirili DeFi ürünleri aracılığıyla riske göre ayarlanmış getiri elde etmelerine yardımcı olmaktır.

DeFi pazarı iki tür DeFi yatırımcısından oluşur. Katılımcıların DeFi'ye tek dokunuşla hedge edilmiş bir yaklaşıma sahip olabilmeleri için bu iki hedef pazar arasına uyan harmanlanmış bir ürün oluşturmayı hedefliyorlar.

Skyrim Finance'in amacı, farklı profillerdeki yatırımcıların sabit oranlı ve kaldıraçlı getirili DeFi ürünleri aracılığıyla riske göre ayarlanmış getiri elde etmelerine yardımcı olmaktır.

ETH, BSC ve Polkadot üzerine inşa edilmiştir

Skyrim Finance, öncelikle Ethereum ve Binance Smart Chain üzerine kurulacak. Skyrim Finance V2'nin Substrate Framework kullanılarak Polkadot'a entegre edilmesi planlanıyor. Ağ, DeFi çoklu zincir birlikte çalışabilirliğini destekleyecektir.

NFT aracılığıyla birlikte çalışabilirlik

Skyrim Finance, ERC-721 standart NFT (karşılıksız tokenler) kullanan mevduatları ve tahvilleri temsil eder. Bu, kullanıcıların bunları hesaplar arasında aktarabileceği ve daha fazla özellik eklemek için etraflarına sarmalayıcılar yerleştirebileceği anlamına gelir.

Kendiliğinden Gelişen ve Topluluk Temelli

Token sahipleri ve delegeler yükseltmeler önerebilir ve oylayabilir. Daha fazla sayıda jeton, daha fazla oylama gücü anlamına gelir. Proje hizmetlerden herhangi bir ücret almamaktadır.

Çoklu Yapılandırılmış Finansal Ürünler

Skyrim Network, nihayetinde riske göre ayarlanmış getirisi olan bir DeFi ürünleri ekosistemidir. Ürünler ağırlıklı olarak yapılandırılmış finansman amaçlarına odaklanmaktadır. Uzun vadede proje, performansı iyileştirmek için gerçek dünya varlıklarını içerecektir.

Skyrim toplam arz henüz şirket tarafından belirlenmemiştir.

Kripto para yatırımlarında teknik analizler çok büyük önem taşıyor. Kripto paraların işlevleri ve bu analizler birlikte değerlendirilmelidir. Herhangi bir coin için yatırım planlıyorsanız kripto para teknik analiz yöntemlerini mutlaka incelemenizi tavsiye ederiz.

not : yatırım tavsiyesi değildir.

Editör: TE Bilişim