TFF 1. Lig ikinci sırasında ve zirve takibinde olan Yılport Samsunspor'un başarılı orta saha oyuncusu Dja Djedje ağrılarından dolayı geçen günkü antrenmanda yer alamamıştı. Yapılan sağlık kontrolünden sonra oyuncunun ciddi bir sorunu olmadığı anlaşılması ile takımla beraber birlikte çalışmalara başladı.

TFF 1. Lig gelecek hafta Tuzlaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Yılport Samsunspor'un başarılı orta saha oyuncusu Dja Djedje'nin cumartesi günü Tuzlaspor'la oynanılacak maçta forma giyeceği belirtildi. Maç öncesi konu ile ilgili Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam açıklamalarda bulundu.

Yılport samsun spor ile ilgili bütün haberleri ve merak edilenleri Haber 1965 web sitesinde bulabilirsiniz. Haber 1965 web sitesinde Samsunspor, Çarşambaspor, TFF 1.Lig, Bal Ligi, gündem, video galeri, foto galeri, yazarlar, ekonomi, yaşam, magazin ile ilgili güncek haberleri sitesinde bulabilirsiniz.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'dan Önemli Açıklamalar

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam bu hafta oynanacak maç öncesi sakat ve eksik oyuncularla ilgili açıklamalarda bulundu. Geçen haftalarda oynanılan maçlarda Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın bazı oyuncuları sakatlanmıştı.

Bu hafta oynatılacak maç öncesi sakat futbolcuların geri döndüğü için keyifli olduğu görüldü. Ayrıca Ertuğrul Sağlam kalan maçlarını galibiyetle tamamlaması durumda şampiyon olmayı çok istedikleri dile getirdi.

Haber 1965 web sitesinde Yılport Samsunspor'un lig haberleri dışında Yılport Samsunspor'un Fransız kulübü Toulouse ile nasıl bir işbirliği yapılacak için çalışmalarına da yer verdi. Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım televizyon kanalında yayınlanan bir programda bazı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Damien Comolli ile görüşmelerde bulundu. Yılport Samsunspor Kulübü ile Fransız ekibi Toulouse ile gerek altyapı konusunda gerekse oyuncu transferi konusunda işbirliği yapacakları kesin gözüyle bakılıyor. Haber 1965 sitesinde yer alan samsunspor haberleri ilgili bir diğer haber ise Başkan Yüksel Yıldırım'ın Tanju Çolak hakkındaki açıklamaları oldu.

Başkan Yüksel Yıldırım spor ‘da yayınlanan programda yorumcu olan Tanju Çolak'ın Samsunspor ile ilgili yaptığı yorumlarda ilgili şu sözleri söyledi. Başkan Yüksel Yıldırım Tanju Çolak'ın kendine iş yaratmak için böyle açıklamalarda bulunduğunu belirterek kendisine bu konuda iş çıkmayacağını belirterek son noktayı koymuş oldu.

Kaynak: Haber1965.com

Editör: TE Bilişim