Sahip olduğu değerleri, kültür zenginliği ve dünyanın dört bir yanına dağılan insanları ile Sivas Türkiye’nin en eski ama halen en güzel kentlerinden biri. Her ne kadar kentlerinde yaşamıyor olsalar da Sivaslıların birbiri ile olan bağlantıları ve memleketlerine sahip çıkma duyguları ile her zaman birçok ilimizden kendini farklı kılan şehrin yeni buluşma noktası www.sivashaberler.com oldu.

Haberciliğe Farklı Bir Soluk Getiren Site

Haberciliğe farklı bir soluk getiren haber sitesi, Sivas Haber anlayışını da değiştirdi. Muhabirlerinden editörlerine kadar usta kalemlerin yanında yazar kadrosu ile de göz dolduran ve Sivas Haberler iddiasını bir üst seviyeye taşıyan haber portalı üyelerine sunduğu ayrıcalıklar ile de dikkat çekiyor.

Ücretsiz Üye Olunan Sitenin Her Üyesi Bir Yazar

Ücretsiz üye olunan sitenin her üyesi bir yazar oluyor, yazar kadrosunu bu şekilde genişleten siteye herkes istediği gibi yazılar yazıp paylaşımlar yapabiliyor. Hiçbir haberi değiştirmeyen yorum eklemeyen tüm tarafsızlığı ile olduğu gibi paylaşan www.sivashaberler.com sosyal medya hesaplarından ve mobil uygulamasından daha çok Sivaslıya ulaşıyor.

Bir Sitede Aranan Tüm Özelliklere Sahip

Sivas Haberler platformunda buluşan Sivaslılar kent ile ilgili tüm paylaşımları tereddüt etmeden yapıyor, hayatın her alanından haberlerin yer aldığı Sivas Haber sitesi bir sitede aranan tüm özellikleri bünyesinde barındırıyor. Şehirde ki nöbetçi eczaneyi mi arıyorsunuz tıklamanız gereken adres belli, Sivas’ın ilçelerinde neler olmuş merak mı ediyorsunuz adresiniz yine belli. Altın ya da döviz de bugünkü rakamlar için internette yorulmanıza da artık gerek kalmadı çünkü haber sitesinde bunu da buluyorsunuz.

Tarafsızlıktan Ve İlkelerinden Taviz Vermeyen Site

Tarafsızlığın, ilkelerinden taviz vermemenin sadece sorumlu habercilik yapmanın en güzel örneğini sergileyen site her fırsatta Sivas halkının yanında yer aldığını da hizmetlerinde ki kalitesi ile ortaya koyuyor. Sizde haber sitesinde yazılarınızı ve haberlerinizi paylaşmak istiyorsanız www.sivashaberler.com sitesinin Sularbaşı Mahallesi Atatürk Caddesi Cumhuriyet Meydanı No:6 adresine 0 346 221 00 00 numaralı telefonuna, 0 346 221 00 01 numaralı fax’ına ya da [email protected] mail adresine ulaşın.

Editör: TE Bilişim