SAMSUN (AA) - Terme Belediyesi ekipleri, geceden bu yana karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın talimatıyla sahaya çıkan ekipler, kar yağışının başladığı ilk saatten itibaren karla mücadele çalışması yapıyor.

Günün ilk ışıkları ile yollarda ve kaldırımlarda küreme çalışmalarına başlayan ekipler, yüksek kesimlerde yoğunlaşan kar yağışına karşı çalışmalarını hızlandırarak, kapalı mahalle yollarında çalışma gerçekleştirdi.

Kılıç, kar yağışı başlamadan tüm tedbirlerini aldıklarını belirterek, "Terme'de 82 mahallede 27 araç ve 100 personelimizle karla ve buzlanmayla mücadele çalışmalarına devam edeceğiz. Zorlu şartlara rağmen ekiplerimiz durmadan ilçemizde karla mücadele çalışmasını yürütüyor. Terme'nin her sokağında, her mahallesinde kar yağışı sona erene kadar çalışmalarımız devam edecek. Hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz." dedi.

Karla mücadelenin yanında sosyal belediyecilik faaliyetlerinin de devam ettiklerini anlatan Kılıç, "Zor durumdaki tüm vatandaşlarımızın her anlamda yanındayız. Aç ve açıkta kimseyi bırakmayacağız. Üç sosyal vefa destek aracımız her an sahada, hemşehrilerimizin yanında. Ayrıca sokak hayvanlarımız için iki besleme ve nakil aracımız sabah akşam besleme yapmaya devam ediyor. Vatandaşlarımızdan da ricamız, sessiz dostlarımızı unutmayarak kapılarının önüne bir kap mama ve su koymaya devam etmeleri." diye konuştu.


Kaynak: aa