The King’s Man: Başlangıç Konusu Nedir? Oyuncuları Kimlerdir? 7 Ocak 2022 yılında vizyona gireceği duyurulan filmin hem senarist hem de yönetmen koltuğunda ise Matthew Vaughn yer alıyor. Aynı zamanda ünlü yönetmene senaristlik için Karl Gajdusek de eşlik ediyor. Hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile oldukça ilgi gören fragmanları şimdiden sinema severleri de heyecanlandırdı. Hem aksiyon hem de casusluk kategorilerinde izleyiciler ile buluşacak olan The King’s Man: Başlangıç filminin başrolünde ise Ralph Fiennes ve Harris Dickinson yer alıyor.

The King’s Man: Başlangıç Filminin Konusu Nedir?

Kingsman serisinin spin off bölümü olarak çekilen The King’s Man: Başlangıç filmi bol aksiyonlu sahneleri ile dikkat çekiyor. Filmde bütün kötü zihinler ve en kötü tiranlar bir araya gelerek milyonlarca kişinin yok olması için bir savaş planlamak için bir araya gelmektedirler. Ancak bir adam bu planı durdurmak için devreye girer ve zamana karşı yarışmaya başlar.  Kingsman serisinin üçüncü filmi olarak çekilen film aslında çizgi roman serisine dayanmaktadır. Filmin yayınlanan fragmanları ise bol aksiyonlu sahneleri ile şimdiden merak uyandırdı.

The King’s Man: Başlangıç Oyuncuları Kimlerdir?

Pek çok başarılı projeden tanıdığımız ünlü oyuncuları kadrosunda toplayan The King’s Man: Başlangıç filminin oyuncuları ise;

Aaron Taylor- Johnson

Lee Unwin karakteri ile The King’s Man: Başlangıç Türkçe Dublaj izle filminde karşımıza çıkan başarılı oyuncu 13 Haziran 1990 İngiltere doğumludur. Genç oyuncu hem sinema hem de tiyatro oyunculuğu yapmaktadır. 2015 yılında ise GQ dergisinin düzenlemiş olduğu bir ankette en iyi giyinen İngiliz adamlarından biri olarak adını duyurmayı başardı.

2009 yapımı olan Nowhere Boy yapımında göstermiş olduğu başarılı performansı ile en iyi yeni oyuncu dalında ödül almıştır. Bir sonraki yıl Kick- Ass projesindeki rolü ile de üç farklı ödüle aday olarak gösterilmiştir. Pek çok televizyon dizisinde de rol alan genç oyuncu 2007 yapımı olan Sherlock Holmes and the Baker Street Irregulars dizisnde de Finch rolü ile sevenleriyle buluşmuştur.

Rhys Ifans

The King’s Man: Başlangıç filminde Grigori Rasputin rolü ile sevenlerinin karşısında olacak. Başarılı oyuncu oyunculuk dışında hem yapımcılık hem de şarkıcılık kariyeri ile de dikkatleri çekmektedir. 22 Temmuz 1967 doğumlu olan başarılı oyuncu Aşk Engel Tanımaz filminde başarılı performansı ile tanınmaktadır. 2014 yapımı olan İnanılmaz Örümcek Adam sinema filmindeki rolü ile de adını duyurmayı başarmıştır. 2010 yılında çekilen Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 yapımındaki oyunculuğu ile de hayranları tarafından oldukça beğeni toplamıştır.

Daniel Brühl

Erik Jan Hanussen karakteri ile The King’s Man: Başlangıç filminde karşımıza çıkacak olan başarılı oyuncu 16 Haziran 1978 İspanya doğumludur. Çocukluğu Almanya’da geçen başarılı oyuncu televizyon dizileri ve sinema filmlerindeki projelerinde göstermiş olduğu performanslarla büyük beğeni toplamaktadır. Özellikle 2003 yapımı olan Goog Bye filmindeki rolü ile tüm dünya genelinde büyük bir üne kavuşmuştur.

Djimon Hounsou

The King’s Man: Başlangıç filmine Shole karakteri ile karşımıza çıkan başarılı oyuncu 24 Nisan 1964 doğumludur. Yer aldığı projelerde göstermiş olduğu oyunculuk performansları ile iki kez Oscar ödüllerine aday olarak gösterilmiştir. Pek çok başarılı projede yer alan ünlü oyuncu 2000 yılı yapımı olan Gladiator filmindeki performansı ile dünya çapında üne kavuşmuştur. Tarzan Efsanesi, Eragon, Gakalsinin Koruyucuları, Get Some gibi büyük ve başarılı sinema filmlerinde de yer alan ünlü oyuncu son olarak 2022 yapımı olan The King’s Man: Başlangıç filmi ile sinema severlerin karşısına çıkacak.

Editör: TE Bilişim