TOKAT (AA) - Tokat'ta Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Sınavı'na (TYT) giren adaylara Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu tatlı ve su ikramında bulundu.

Tokat’ta 29 ayrı noktada öğrencilere ve ailelerine destek olmak için stant açan Tokat Belediyesi ekipleri, su ve tatlı ikramında bulundular.

Eroğlu da AK Parti Tokat İl Başkanı Cüneyt Aldemir ile Namık Kemal Ortaokulu bölgesinde sınav heyecanı yaşayan adayları ve ailelerini ziyaret ederek, başarılar diledi.

Eroğlu, herkesin hedeflediği puanı almasını dileyerek, "Tokat Belediyesi olarak su ve tatlı takviyesi hem de kullanabilecekleri ıslak mendil tarzında kişisel malzemeleri öğrencilerimize ve ailelerine vererek destek olmak istedik. Ailelerimizde okulların etrafında öğrencileri için dualarla destek veriyor. YKS'ye giren kardeşlerimize başarılar diliyorum." dedi.

Aldemir da Eroğlu'nu güzel düşüncesinden dolayı tebrik ederek, "Gençlerimize başarılar diliyorum. Kaderlerini belirleyecek bu sınavın hayırlı olmasını dilerim. Sağ olsun, belediyemiz bu güzel günde gençlerimizi unutmayarak ağızları tatlandırmak için ikramlarda bulunuyor. Belediyemizi tebrik ediyor, gençlerimize başarılar diliyorum.” diye konuştu.


Kaynak: aa