Trabzon'un Kemerkaya Mahallesi'nde alkollü bir şekilde yerde yatar vaziyette bulunan ve vatandaşların yardımıyla hastaneye kaldırılan şahıs, taburcu edildikten sonra tekrar fenalaşarak hastaneye kaldırılmasının ardından yapılan müdahalelere rağmen kurtarılmadı.
Edinilen bilgiye göre, 28 Ocak 2012 günü Kemerkaya Mahallesi'nde yerde yatar vaziyette vatandaşlar tarafından bulunan Erol Aydın (53) daha sonra Fatih Devlet Liderbahis Hastanesi'ne kaldırıldı.
Aydın, burada yapılan müdahalelerinin ardından taburcu edildi ancak eve geldikten sonra tekrar fenalaştı. Ktü Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırılan ve burada beyin kanaması teşhisiyle yoğun bakıma alınan Erol Aydın, daha sonra hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Aydın'ın eşi Şükran Aydın, eşinin darp edildiğini düşündüğünü ilk kaldırıldığı hastanede yeterli müdahale yapılmadığını iddia ederek eşini darp eden şahıslar ile hastane yetkililerinden şikayetçi oldu.
Şükran Aydın olayın araştırılmasını isterken, Erol Aydın'ın cenazesi yapılan otopsisinin ardından ailesine teslim edildi.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi