Paris Moda Haftası kapsamında, her yıl moda dünyasının önde gelen uluslararası isimlerini bir araya getiren Sommet International De La Mode, Türk modacı Arzu Kaprol’un yeni ’couture koleksiyonu’na ev sahipliği yaptı.

Fransa’nın başkenti Paris’te moda dünyasının önde gelen uluslararası isimlerini buluşturan Sommet International De La Mode (Uluslararası Moda Zirvesi), ünlü Türk modacı Arzu Kaprol’un yeni moda koleksiyonuna ev sahipliği yaptı.

Basın mensupları, buyer ve yatırımcıların davetli olarak katıldığı organizasyonda, İtalyan tasarımcı Giuseppe Fata, Çinli tasarımcı You Tanxi, ABD’den Carmin Muhammad, Katar’dan Eman & Elham Al Flamrzi, Tunus’tan Nawel Debbouze, İngiltere’den Venera Tabaki ve Türkiye’den Arzu Kaprol Parisli moda severlere koleksiyonlarını tanıttı.

Paris moda dünyasının kalbinin attığı moda haftası etkinliğinde, tarihi Le Meurice otelinin salonunda gerçekleşen organizasyonda 6 farklı ülkeden 6 tasarımcının hazırladığı birbirinden ilginç ve şık giysilerin tanıtıldığı defilede Arzu Kaprol, yeni koleksiyonundan 7 elbise sergiledi. Fiber optik kablolarla kendinden ışıklandırılan gelinlik ise izleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Teknoloji ile giyim moda tekniklerinin harmanlandığı ’Enchanted-Büyülü’ isimli koleksiyon, sıra dışı bir yaklaşım ve detaylarda büyüyen bir işçilikle hayat buluyor. 3D print, lazer ve el işçiliğinin bir arada kullanıldığı koleksiyonun tamamı, yakın zamanda Türk moda tutkunlarıyla da buluşacak.
Kaynak: iha