Kripto paralara olan ilginin en yüksek olduğu ülkelerden biri olan Türkiye’de, 4 milyonun üzerinde kripto para yatırımcısı olduğu tahmin ediliyor. Bu da, küresel finans alanında dünya devlerinin rotasını Türkiye’ye çeviriyor. 100 milyon doların üzerinde dijital varlığı yöneten Mamoru Digital, kripto para alım satım platformu ile Türkiye operasyonunu başlattığını duyurdu. Kripto piyasasında yatırımcılara sıfır komisyonun yanı sıra birçok farklı avantaj sunan Mamoru, ‘Kriptoya en kolay erişim’ sloganı ile yola çıktı.

2020’de faaliyetlerine başlayan Mamoru Digital grubu, ABD’de lisanslı bir şekilde faaliyetlerini sürdürme hedefinde. Mamoru buna ek olarak Brezilya ve Kanada gibi büyük ülkelerde de regülasyonlara uygun bir şekilde yatırımcılara hizmet sunacak. Piyasa yapıcılığı alanında deneyimli, dijital finansal varlık yönetiminde uzman bir ekip tarafından kurulan şirket, sunduğu avantajlı kripto para alım satım deneyimi ile ön plana çıkıyor.

Gelişmiş Güvenlik Altyapısı İle Tüm Yatırımlarınız Güvende

Mamoru’yu diğer kripto para borsalarından ayıran yönlerinden biri, blockchain alanında uzmanlığa sahip bir şirket olması. Hem özel hem de halka açık blockchain’lerin entegrasyon sürecine hakim olan Mamoru, en güvenilir kripto borsalarından biri. Bunun nedeni ise, sitedeki tüm fonların gelişmiş şifreleme ile korunması. Avax, XRP, TRX, CHZ Coin ya da Ripple gibi kripto paralara yatırım yaparken aynı zamanda bir güvenlik endişesi taşımamak adına, Mamoru’nun güçlü altyapısına güvenebilirsiniz. Platformun diğer bir özelliği de, merkezi olmayan mimari içermesi ve bu yönüyle DDOS saldırılarına karşı da koruma sağlaması. Teknik altyapı olarak dünyanın en iyi borsalarından biri olan Mamoru, alım satım işlemlerinin en yoğun olduğu anlarda bile herhangi bir operasyonel sorun yaşatmıyor.

Bitcoin, Ethereum ve Diğer Popüler Kripto Paralarda Komisyonsuz Yatırım

Kurumsal dijital varlık yönetimi arka planına sahip olan Mamoru’da Bitcoin’e ek olarak Ethereum, Polkadot, Stellar Lumens, Ada Coin ve Litecoin gibi kripto paralara yatırım yapabilirsiniz. Bununla birlikte Mamoru’da spot alım satım işlemlerinde sıfır komisyon alınmakta. Bu durum, kripto para alım satım işlemlerinde yüksek hacme sahip olan yatırımcılar için ciddi bir fırsat. TL ile kripto satın alma imkanı sunan bir borsa olan Mamoru’da, BTC, Avax coin gibi önde gelen kripto paralarda işlem yapmak için fiyat grafiklerini inceleyebilir, sade arayüz üzerinden hızlı işlem yapabilirsiniz. Finansal işlemlerin hızlı gerçekleştiği platformda para yatırma ve para çekme işlemleri anında hesaplara yansıyor. Cüzdan bakiyenizdeki TL ve kripto varlığınızı dilediğiniz zaman, dilediğiniz adrese transfer edebilirsiniz.

7/24 canlı destek ile her an yatırımcıların yanında olan Mamoru’da, günlük 2 milyon TL’ye varan ciddi bir para çekme limiti var. Web ve mobil sitenin yanı sıra, mobil uygulamaya da sahip Mamoru’yu iPhone ve Android telefonlarınızdan kullanabilirsiniz. Google Play ya da App Store bağlantıları üzerinden, komisyonsuz kripto para işlemleri için hemen Mamoru’yu indirin.

Editör: TE Bilişim