Son dönemlerin popüler ürünlerinden renkli nemlendiriciler, yüze hafif bir renk veren orta derecede kapatıcı özelliğine sahip ince ve hafif yapılı ürünler olarak biliniyor. Renkli nemlendiricilerin bazıları güneş koruması da içermekte olup cildin daha sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Kozmetik dünyasının en pratik ürünlerinden olan renkli nemlendiriciler sonbahar aylarında göz alıcı ve ışıltılı bir görünüme kavuşulmasında önemli bir rol oynuyor.

Renkli nemlendirici cildin daha kuru olduğu kış döneminde cilde nem vermesinin yanı sıra hafif makyajlı bir görünüm de sağlıyor. Yazın ise hafif bir makyajla ferah bir cilde kavuşulmasında etkili oluyor. Cilde sağlıklı bir görünüm kazandırmasının yanı sıra kadınların makyaj yapmadan da bakımlı bir görünüme kavuşmasını sağlıyor. Pratik bir kullanıma sahip olan renkli nemlendiriciler cilt tonunu eşitliyor, cilde doğal bir renk veriyor.

Renkli nemlendiriciler ciltteki hafif kusurları kapatıp ton farklılıklarını en aza indirmeyi başarıyor. Cildi nemlendirirken diğer yandan da dış etkenlere karşı koruyor ve taptaze bir renge kavuşmasını sağlıyor. Uzmanlar, kullanımı son derece kolay olan renkli nemlendiricilerin doğal bir görünüm vermesi için parmak uçları ya da fondöten fırçası kullanılarak uygulanmasını öneriyorlar. Doğru kullanım şeklinin uygulanmasının yanı sıra etkileyici bir görünüm elde edilebilmesinde doğru ürünün seçilmesi de önemli bir rol oynuyor. Kuru ve olgun cilde sahip olan kadınların daha yoğun nem tutucu ve emoliyan içeriklere sahip renkli nemlendiricileri; hassas ve karma ciltli kadınların ise silikon bazlı ve daha yoğun dokulu formül sahip renkli nemlendiricileri tercih etmeleri öneriliyor. Koyu cilde sahip olan kadınların içerisinde çinko bulunan ürünlerden uzak durmaları gerekiyor.

Renkli nemlendiriciler cildi nemlendiren ürünler hafif bir güneş koruma faktörü içeriyorlar. Aynı zamanda minimal düzeyde kapatma etkileri bulunuyor ve içlerinde hafif bir renk tonu da bulunduruyorlar. Çok çeşitli renk tonlarına sahip olan renkli nemlendiriciler antioksidan, titanyum dioksit, demir oksit gibi farklı bileşenler içeriyorlar. Renkli nemlendiricilerin kıvamı BB krem ve fondötenlerden daha ince olduğundan ciltte son derece hafif bir tabaka olarak hissediliyor ve cildi çok daha iyi nemlendiriyor.

Renkli nemlendiriciler alınırken renk seçimi esnasında çene ve dudak arasındaki kısımda deneme yapıldığında çok daha doğru bir seçim yapılması söz konusu oluyor. Renkli nemlendiriciler göğsün üst bölgesine sürüldüğünde yüz ve vücut arasında mükemmel bir renk uyumu elde edilebiliyor. Böylece yüz rengiyle vücut renginin uyumluluğu sağlanıyor. Ciltte renk tonlamaları olmadığı için de kusursuz bir görünüme ulaşılabiliyor. Ellerin sıcaklığı, cildin ışıltısını artırmaya yardımcı olduğundan renkli nemlendiricilerin parmaklarla uygulanması öneriliyor. Renkli nemlendiriciler sürülürken uygulamanın yanak, alın ve çene bölgesinde içeriden dışarıya doğru; boyun bölgesinde ise aşağı doğru yapılması gerekiyor. Renkli nemlendiriciler sürüldükten sonra cilde nüfuz etmesi için bir süre bekleniyor ardından cilde yüz spreyi uygulanıyor. Böylece cildin buğulanması, yumuşak ve parlak bir yüze ulaşılması sağlanabiliyor.

Besin Takviyeleri Çeşitlerine Turuncu Kasa’dan Ulaşabilirsiniz

Besin takviyeleri kullanımı giderek yaygınlaştığı gibi çeşitlerinde de artış görülüyor. Vücut direncinin artırılması, beslenmeye destek olması ve enerji vermesi gibi çeşitli nedenlerle kullanımı tercih edilen besin takviyeleri Turuncu Kasa online mağazasında uygun fiyatlar ile satışa sunuluyor. Besin takviyeleri fast food ağırlıklı beslenme, sigara ve alkol tüketimi, stres ve diğer etkenler sonucunda oluşan eksikliklerin giderilmesinde besin takviyelerinden destek alınabiliyor. Besin takviyeleri vücuda daha fazla besin alınmasını ve vücudun beslenme ile alınamayan ihtiyaçlarının tamamlanmasını sağlıyor.

Bununla birlikte besin takviyeleri kullanan kişilerin günlük kullanım dozlarını dikkatli bir şekilde seçmeleri ve mümkün olduğunca doktor tavsiyesinin dışına çıkmamaları gerekiyor. Bazı besin takviyeleri az da olsa yan etkiye sahip olabildiğinden bu durumun da göz önünde bulundurulması dikkat edilmesi gereken noktalar arasında yer alıyor. Besin takviyeleri seçiminin; ilave koruyucu, yapay renklendirici, hidrojenize yağ ve buna benzer istenmeyen maddeleri içermeyen, yüksek kaliteye sahip ürünler arasından yapılması uzmanların önerileri arasında yer alıyor. Söz konusu bileşenler, besin takviyelerinin sağlığı geliştirici yöndeki etkilerini azaltabiliyorlar.

Turuncu Kasa’da Zengin Ürün Çeşitliliği İle Uygun Fiyatlar Bir Arada

TuruncuKasa müşterilerinin beğenisine sunduğu zengin çeşitliliğe sahip ürün gruplarının tamamında kaliteyi en üst düzeyde tutmaya yönelik bir anlayış benimsiyor. Kozmetikten anne ve bebek ürünlerine kadar geniş bir yelpazede Türkiye’nin ve dünyanın kalitesi tescilli markalarına ait en çok tercih edilen ürünleri her zaman için uygun fiyat politikası ile müşterilerine sunuyor. Siz de birbirinden farklı ürün kategorilerindeki ihtiyaçlarınızı gidermek için https://www.turuncukasa.com/ adresini ziyaret ederek on binden fazla ürüne en avantajlı fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Turuncu Kasa online mağazası aracılığıyla seçtiğiniz ürünleri tek bir tıkla alışveriş sepetinize ekleyebilir, outlet ürünler kategorisindeki ekstra indirimli ürünlerden yararlanabilir, ödemelerinizi hızlı ve güvenli ödeme yöntemleri ile gerçekleştirebilirsiniz.









 

Editör: TE Bilişim