Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez’in Çocukları Meclisin Konukları projesi ile 2017 yılında 700 çocuğu belediye meclis salonunda konuk etti.

Kepez Belediyesi’nin Kepez’in Çocukları Meclisin Konukları, 2017 yılında 700 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti. Her hafta farklı bir okuldan öğrencilerin katıldığı etkinlikte, yıl boyunca toplamda 700 çocuk meclisin konuğu oldu. Kepez Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen etkinliklerde, belediye idarelerini gezerek yerel yönetimler hakkında bilgi sahibi olan çocuklar, ardından Başkan Hakan Tütüncü’nün de konuğu oluyorlar.

Kepez Belediye Meclis Salonu’nda küçük konuklarını ağırlayan Başkan Tütüncü, hayallerinin çok önemli olduğunu ifade ettiği çocuklara belediye hizmetleri hakkında da bilgi veriyor. Türkiye’nin ilk çocuk meclisini kurarak örnek teşkil eden Kepez Belediyesi, bir yandan da her hafta yüzlerce öğrenciyi meclis salonunda ağırlıyor. Her yıl yüzlerce öğrencinin ağırlandığı Kepez’in Çocukları Meclisin Konukları etkinliği 2018 yılında da meclis koltuklarında geleceğin büyüklerini konuk etmeye devam edecek.
Kaynak: iha