Yamaha sea scooter, yani deniz scooter hafif görümlü olsa dahi oldukça güçlü bir motora sahiptir. 30 metrelik derinliğe varabilen yapısı ile deniz tutkunları ve macera severler için Yamaha RDS300 scooter oldukça etkili bir seçim olacaktır. Deniz suyunda kullanım için tasarlanmış bu ürün, eğlence tutkunu kimselerin ilk tercihleri arasında yer edinmektedir. Saatte yaklaşık 4.8 km hıza ulaşabilen scooter, dalış hızı ile orantılı bir şekilde sonuç almanızı sağlamaktadır. 30 metrelik derinliğe ve 2 aşamalı hız kontrolüne sahip olan yamaha sea scooter, haz tutkunlarının vazgeçilmezlerimden oluyor. Temelde deniz suyu için tasarlanmış olan bu cihazlar göl veya havuz gibi tatlı sularda daha az kaldırma kuvvetine sahip olabilmektedir. Yeterli kuvvetin uygulanmadığı durumlarda ürün batma sorunu ile de karlı karşıya kalabilmektedir.

Yamaha Sea Scooter Özellikleri

-Sea scoter deniz suyu için tasarlanmış, yüksek güçte motora sahiptir.

-1,5 saatlik kullanım ömrüne sahip olup hız ve güç uygulayarak kullanmak istediğinizde bu süre 30 dakikayı bulabilmektedir.

- saatte 4,8 km hıza ulaşabilir.

-30 metre derinliklerine kadar inebilmekle beraber  iki aşamalı hız kontrolüne ve denge aparatına da sahiptir.

- Dışarıdan gelebilecek her türlü darbeye, dalga gelgitlerine ve suya karşı korunaklıdır.

- Su geçirmez iç ve dış yüzeye sahip olup deniz suyu ile birlikte hiçbir şekilde aşınma yapmamaktadır.

- Üstün güvenlikli yapısı ile eğlence tutkunlarının bir numaralı tercihlerinden olmaktadır.

- tetiklemenin serbest bırakıldığı durumlarda otomatik kapanma ve riskli durumlarda motor kitleme olanağı sağlamaktadır.

- termal anahtar seçeneği ve su sızıntı sensoru ile yüksek standartlarda uyarı sistemi sağlamakta, belirttiğiniz hızı aşmanız durumunda uyarı vermektedir.

- özellikle tuzlu sularda kullanım için tasarlanmıştır.

-Sızdırmaz kurşun batarya yardımı ile güçlendirilmiştir.

- bataryası dâhil yalnızca 8,2 km ağırlığına sahiptir.

- belirli dönemlerde belirli aralıklarla genel bakımının yapılması işlevselliği açısından büyük önem arz edecektir.

Profesyonel Dalış Sınıfının En Özgün Scooteri Yamaha Sea Scooter

Sınıfının şüphesiz ki en güçlü ve en hızlı deniz aracı olan su altı dalış sea scooter’ları,  hız ve adrenalin tutkunlarının vazgeçilmezi arasında yer ediniyor. Su tutkunlarının güçlü motor arayışına son veren bu sistem, yalnızca 3 saatte şarj edilme özelliğine sahip, türünün en iyi ürünlerindendir.

Hem profesyonel hem de eğlence amaçlı tercih konusu olan Yamaha sea scooter, derin su resifleri başta olmak üzere bahçe havuzları ve göllerde de kullanıma uygunluk sağlamaktadır.

Duyarlı hız kelebeği sayesinde de ailecek kullanıma açabilir, hızını dilediğiniz an kontrol altına alabilirsiniz. 3 farklı hız ayarına sahip olan yamaha sea scooter, çok daha az enerji tüketimi yaparak su altında daha fazla zaman geçirmenizi sağlamaktadır.

Yoğunluğu düşük maddelerden üretilen, 30 metre derinliğine, 100 fit derinliğe ulaşabilen ve suda manevra yapmaya elverişli olan Yamaha Sea Scooter, deniz tutkunlarının ilk tercihleri arasında yer ediniyor.

Yamaha Sea Scooter Aksiyon Kamerası İle Uyumludur.

Su altı aksiyon kameraları ile birebir uyumlu olan Yamaha Sea scooter ile birlikte su altındaki her anınızı ölümsüzleştirebilirsiniz. Yerleşik kamera ile de uyumluluk sağlayan scooter, manevra kabiliyeti ile keyifli dakikalar geçirmenizi sağlamaktadır.

Ultra hafif yapısı, lityum ve iyon içeriği ile pil düşük de olsa yarım saatlik kullanım için elverişli olmaktadır. Katlanabilir formu ve ekstra hafif formu ile scooter yalnızca üç dakikada şarj olma özelliğine sahiptir. Yamaha sea  scooteri dilediğiniz an dilediğiniz yerde şarj edebilir, etkin performansını değerlendirebilirsiniz. https://www.e-havuzmarket.com

Editör: TE Bilişim