Yeni sezon ürünlerini görücüye çıkaran Vagon Giyim, yazın trendleri hakkında bizlere fikir veriyor. Tasarımlar, aksesuarlar ve renk detaylarına baktığımızda, bu sezonun son derece renkli ve ilham verici olacağını söylemek mümkün. Sokak modasında görmeye alışık olduğumuz standart kombinlerin dışına çıkabileceğiniz onlarca farklı elbise modelleri, tshirt, sweatshirt ve bluz çeşitleri, Vaggon takipçilerinin dolaplarını dolduracak. Özellikle kadın tişört modellerinde desen ve dokunun ön plana çıkarıldığı yeni sezon koleksiyonlarında, baskılı tişört çeşitleri kadar sade ama çarpıcı renklere sahip modeller de ön planda.

Sweatshirt kadın modellerinde, oversize ve boyfriend tasarımlar bu sezona damga vuracak gibi görünüyor. Rahatlık ve şıklığı eş zamanlı olarak yakalayabileceğiniz bu özel parçalar ile tüm gün etkileyici görünmeniz mümkün. Modayı takip etmek yerine kendi modasını yaratmak isteyenler için çok sayıda farklı ürün yeni sezon koleksiyonlarını süslüyor. Crop bluz modelleri ile sıcak yaz günlerine renkli ve eğlenceli bir merhaba diyebilir kadın ceket modelleri ile iş yaşantınızda özlemini duyduğunuz smart casual tarza kolaylıkla kavuşabilirsiniz.

Vaggon Giyim Sezonun En İddialı Tasarımlarını Görücüye Çıkarıyor

Geçtiğimiz sezonlarda, satışa sunduğu modeller ile hazır giyim sektöründeki farklı duruşunu gözler önüne seren Vaggon, yeni sezonda da kendisinden bekleneni yapmış. Sezonun en iddialı kıyafetlerini görücüye çıkaran marka, uygun fiyatları ile de kullanıcılarından yıldızlı pekiyi almayı başarıyor. Tüm gün üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz rahat ve şık elbise modelleri, renkli tasarımları ve yumuşacık dokularıyla sezon boyunca en favori parçalarınızdan olacak bluz çeşitleri ve tişört, şort, sweatshirt gibi onlarca kategoride sayısız seçeneği ile Vaggon ürünleri, bu yazın en sevilenleri arasında yerlerini alacak gibi görünüyor.


Tek Omuz Dekolteli Fitilli Bodycon Elbise

Hafif, rahat, şık ve iddialı bir elbise ile yaz aylarında hem gündüz hem de akşam gezmelerinde farkınızı yansıtabilirsiniz. Tek omuz dekolteli fitilli bodycon elbise, üç farklı renk seçeneği ile yazın en dikkat çekici parçalarından olmaya aday. Bu özel ürüne %50 indirimli fiyat avantajı ile sahip olabilmeniz de mümkün.

Güpür Dokuma Prenses Kol Premium Kroşe Gömlek
Güpür dokuma prenses kol Premium kroşe gömlek, sıcacık havalarda üzerinizde taşıyacağınız en serin parçalardan olmaya aday. Özel dokusu ve transparan görüntüsü ile hem rahat hem de dikkat çekici olan bu özel kadın gömlek modelini, uygun crop ya da büstiyer parçalarıyla tamamlayarak günün her saatinde keyifle kullanabilirsiniz.


Mini Yırtmaç Detaylı Şort Etek

Sezonun en iddialı parçalarından biri de tam 7 farklı renk seçeneği ile satışa sunulan mini yırtmaç detaylı şort etek. Duruşu, renkleri ve rahatlığıyla, yaz günlerinin kurtarıcı parçalarından olan bu tasarımı kadın tişört modellerinin yanı sıra örme bluz ya da bikini parçalarınızla kullanabilir, farkınızı ve iddialı tarzınızı konuşturabilirsiniz.

Mix Önü Büzgülü Yakası fırfırlı Çiçek Desenli Örme Bluz

 

Sezonun tüm renklerini teninde hissetmek isteyenler için Vaggon Giyim sayısız alternatif sunuyor. Mix önü büzgülü yakası fırfırlı çiçek desenli örme bluz modeli de bu iddialı alternatiflerden biri. En az kadın tişört modelleri kadar rahat olan bu özel tasarım hem günlük kullanımda hem de özel davet ve toplantılarda kullanabileceğiniz özgün bir tarza sahip. Dilerseniz kadın jean pantolon modelleri ile kombinleyebilir ya da şort ve etek parçalarıyla birleştirerek etkileyici bir görüntüye kavuşabilirsiniz.

Renk Bloklu Flok Baskılı Oversize Poplin Gömlek

 

Oversize giyinmeyi sevenlerin ya da tarzını yenilemek isteyenlerin, Vaggon Giyim kadın gömlek kategorisine bir göz atmalarını şiddetle tavsiye ederiz. Renk bloklu ve flok baskılı oversize poplin gömlek, tüm yaz boyu elinizin altında olması gereken rahat parçalardan yalnızca biri. İki farklı renk seçeneği ile satışa sunulan bu rahat parçaya, kısa süre için %50 indirimli özel fiyatlarla sahip olmanız da mümkün.

Bisiklet Yaka Kolsuz Şeritli Crop Örme Bluz

 

Yaz sezonu denildiğinde akla ilk gelen parçaların başında crop bluz modelleri geliyor elbette. Şort ya da pantolonlarınızla kombinleyebileceğiniz, salopet ya da eşofmanlarınızla kullanabileceğiniz bu özel parça, yaz sezonunda dolaplarınızın kurtarıcılarından olacak. Bisiklet yaka kolsuz şeritli crop örme bluz, tam üç farklı renk seçeneği ile satışa sunulmuş. Hem serin hem de şık bir görünüm elde edebileceğiniz bu modele, Türkiye’nin her noktasına hızlı ve güvenli kargo hizmeti ile kolaylıkla sahip olabileceğinizi de hatırlatalım.