Dünya üzerinde gelişen teknoloji ile birlikte birçok çeşitli çıkmakta ve kullanılmaktadır. Söz konusu tarım olunca diğer teknolojik makineler gibi olmasada yinede çiftçilere büyük kolaylıklar sağlayan ve yapılması basit ve uzun süreler sürecek işleri kısa sürede halletmek için yapılmıştır. Yeni nesil tarım araçları birçok fonksiyona sahiptir ve çiftçilere bir çok alanda kolaylık sağlamıştır. Yeni Nesil bütün araçları truck1-tr.com sitesinden rahatlıkla ulaşabilir ve uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

Yeni nesil araçlardan bir kaçının ismine ve özelliklerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

John Deere Traktörü

John Deere’in mühendislik uzmanlığını traktörleri, küçük ölçekli ve yarı-zamanlı çiftçilerin yanı sıra özel kullanıcılar ve bahçıvanların temel ihtiyaçlarını karşılayacak biçimde oluşturuldu. Bu traktörler hem kullanıcılara rahat bir kullanım hem de zamandan tasarruf ettiriyor. Görünüm olarak çiftçileri hemen etkileyici güzellikte olan bu araçlar gerçekten muhteşem dizayn edilmiştir.

New Holland T9

Bu traktörün pek çok farklı çeşidi mevcuttur. Onu farklı kılan ise muhteşem bir güce sahip olması. T9 serisi Traktörler teknolojik bakımdan oldukça ilerdeler bu yüzden birçok çiftçinin hayali bu tür bir traktöre sahip olmaktır.

John Deere T BiçerDöver

T Serisi tüm ihtiyaçlarınızı karşılar: sap ve daneler üzerinde yumuşak hareket eden doğrudan ekin akışı ve konfor ve rahatlık yeni standartlar getiren geniş alana sahip yeni kabin. Ürünlerinizden alacağınız hasadı en yüksek seviyeye çıkaracaktır. Yaklaşık 40 km hıza kadar çıkabilir.

CASE IH Axial-Flow

Eksenel akış biçerdöverleri, International Harvester ve daha sonra Case International, Case Corporation ve CNH Global tarafından üretilen ve dünyadaki çok çeşitli tahılları hasat etmek için çiftçiler tarafından kullanılan bir biçerdöverdir. Bu makina sayesinde uzunca süren işleri çok kolay şekilde halledebilirsiniz. Verimlilik ve üretkenlik konusunda kendisini kanıtlamıştır.

Dünyanın en büyük araç sitesi Truck1-tr.com sitesini ziyaret etmeyi unutmayın.