Suzuki Servis Yıldırım Oto ABB bağımsız araştırma şirketinin yaptığı otomobil markaları bazında genel memnuniyet anketinde müşterilerle yapılan görüşmeler sonucunda Suzuki Otomobil kategorisinde Müşteri Memnuniyeti En Yüksek Suzuki Servisi oldu. Suzuki Servis Yıldırım Oto 2018 yılında yaptığı yatırım ile hizmet alanını 4 kat büyüterek ayrıcalıklı bir otomobil servis felsefesi hedefini gerçekleştiriyor.

Yıldırım Oto Mekanik-Kaporta-Boya atölyelerinde profesyonel onarım hizmetleri veriliyor. Uluslararası standartlarda olan serviste her şey en son teknoloji ürünü. Kendi sektöründe tek çevre yönetim sistemi uygulayan firma atık ürünler ayrıştırılıyor ve çevre en az zarar verme politikası uygulanıyor.

2016 yılında Suzuki vitara ülkemizde satılmaya başlamış ve bugüne kadar toplam 10.000 adetlik satış rakamlarına ulaşmıştır. Otomobil Şirketi satışlarını artırmayı başarmış Otomobil sahiplerinin beğenisini kazanan Suzuki, özellikle satış sonrası sunduğu servis hizmetleri ile de müşteri tarafından tercih ediliyor. Suzuki Özel Servis Yıldırım Oto toplam 100 adetlik 2.el SUZUKI Vitara satışı ile dikkat çekmiş ve firmaya olan güveninde göstergesi olmuştur.