Pırlanta, elmas, yakut ve safir ürünlerin yanı sıra sık sık tercih edilen ve özel renk tonu ile dikkat çeken zümrüt ürünler de geniş ürün yelpazesi içerisinde yer almaya devam ediyor. Yüzüklerden kolyelere, bileklik modellerinden gerdanlık modellerine, küpelerden takı setlerine varana kadar tüm ürünlerde bu özel taşa yer veriliyor. Yeşil tonlarının yanı sıra farklı doğal tonları da yakalamanız mümkündür.

Zümrüt Ürün Modelleri

Detaylı şekilde işlenen zümrüt taşının doğallığından hiçbir şey kaybetmeden elde edilen bu ürün modellerinde fiyatlar da oldukça uygundur. Aynı zamanda şıklığı ve klasik ağır işlemeleri ile göz önünde olan ürünlerdir. İster tek başına bu ürünleri kullanabilir ister birden fazla ürün içeren takı setlerini kullanabilirsiniz. Daha çok klasik ve abiye kombinelere yakışan modellerdir.

Zümrüt Ürün Fiyatları

Tek zümrüt taştan elde edilen yüzükler, minik taşlardan elde edilen sallanan küpeler ve daha nicesi en uygun fiyatlarla https://www.pirlantamerkezi.com/pirlanta-zumrut-yuzuk adresinde mevcuttur. Erişime 7 gün 24 saat açık olan bu adresten dilediğiniz modelde takıları alabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim