KOÇ BURCU 18 Aralık 2019 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Önceden yaptığınız hataları artık düşünmeyin. Geçmişinize takılı kalırsanız bugünü yaşayamaz ve mutsuz olursunuz. Artık kendinize yeni bir sayfa açın. Unutmayın ki kendiniz her şeyden önemlisiniz. 

BOĞA BURCU 18 Aralık 2019 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

İş yerinizde bugün ani değişimler olabilir. Kendiniz düşünüp doğru kararları kendiniz vermelisiniz. Pes etmek size yakışmamakta. Hayatınızla ilgili verdiğiniz kararlar kimilerine göre yanlış gelse de kendinizden taviz vermeyin. 

İKİZLER BURCU 18 Aralık 2019 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Mükemmel bir güne başladınız. Enerjiniz en üst seviyelerde. Ama bu sizin karşınıza çıkabilecek zorlukları göz ardı etmenize neden olacak. Zorluklar karşısında bir duvar gibi durup, yıkılmamakta sizin elinizde olan birşey. Aşk yaşamınızdaki sallantılar fazla uzun sürmeyecek. 

YENGEÇ BURCU 18 Aralık 2019 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Bugün sizin için akılcı bir gün. Bu yüzden rahat ve sakin bir hafta geçirmek tek isteğiniz. İş yerinizde arkadaşlarınızla bugün inanılmaz rahat ve huzurlu bir birliktelik ve çalışma koşulları geçirebilirsiniz. 

ASLAN BURCU 18 Aralık 2019 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Son günlerde yaşadığınız yoğunlukları kendinize fazla dert etmeyin. Aslında geçici yoğunlukları bu kadar kafanıza takmanıza gerek yok. Adı üzerinde geçici. Fazla titiz yapınız sonucunda bunlar yaşandı. 

BAŞAK BURCU 18 Aralık 2019 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Sizi yanlışa sürükleyen her şeyi bugün fark ettiniz. Bunun nedenlerini de çok iyi biliyorsunuz. Çevrenize karşı biraz daha seçici olmanız gerekiyor. Bugün işte ve evde işleri yeniden yoluna koymanın zamanı geldi. 

TERAZİ BURCU 18 Aralık 2019 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Aşk hayatınızdaki manasız çelişkilerden kurtulmanın zamanı geldi. Verdiğiniz çabalar artık sonuçlanıyor. İş yeriniz için bunu söylemek çok mümkün değil. Maddi sorunlar önünüzdeki günlerde gündeme gelebilir. 

AKREP BURCU 18 Aralık 2019 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Haftaya muhteşem şekilde başladınız. Haftanın etkisi bugün de devam ediyor. İş ve sosyal hayatınız istediğiniz gibi düzende gidiyor. Bu da sizi oldukça mutlu ediyor. Kafanızda yeni sorunlar yaratacak  teklifler kapıdadır. 

YAY BURCU 18 Aralık 2019 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU(23 Kasım- 22 Aralık)

Kararsız günleriniz artık son buluyor. Bir defter kapandı ama kısa sürede yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Dış etkilerden veya aldığınız bazı küçük hatalı kararlardan kaynaklı çevrenizdekilerin kalbini kırdınız ama telafisi de sizin elinizde. 

OĞLAK BURCU 18 Aralık 2019 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bir süredir yaşadığınız sallantılı ve kararsız dönemlerinizi atlatmaya başladınız. Bu boşluğun uzun sürmesi sizi fazla etkilemiş olabilir ama buna rağmen gösterdiğiniz direnci de hiç hafife almayın. 

KOVA BURCU 18 Aralık 2019 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Aldığınız bazı kararlarsa çok yerinde. Kalbinizin sesini dinleyin. Önünüze beklemediğiniz kapılar açılacak. Yeni teklifleri reddetmeden önce düşünün. 

BALIK BURCU 18 Aralık 2019 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Bugünlerde iş yaşamınızda olgunlaşmış gibi görünüyorsunuz ama yine de aldığınız tedbirlerin devamını elden bırakmayın. Özellikle bugünlerde her şeyi titizlikle incelemenizde fayda var. Aşk hayatınızdaki kötü günler geride kaldı. 

Editör: TE Bilişim