50 Cent iflas etti! 50 Cent neden dolayı iflas etti.

50 Cent olarak dünya çapında büyük bir hayran kitlesi yaratan ABD `li rapçi Curtis James Jackson, iflas koruma başvurusunda bulundu. Sahne adıyla 50 Cent olarak tanıdığımız ABD’li rapçi Curtis James Jackson, iflas koruma başvurusunda bulundu.Sahne adıyla 50 Cent olarak tanıdığımız ABD’li rapçi Curtis James Jackson, iflas koruma başvurusunda bulundu. Dünyaca Ünlü Rapçi 50 Cent’in İflas Ettiği Haberi Dünya Gündemine Bomba Gibi Düştü.Sahne adı ile 50 Cent olarak tanınan ABD’li rapçi Curtis James Jackson’ın iflas ettiği iddia edildi. 50 Cent iflas etti mi? Tüm dünyanın sahne adı 50 Cent ile bildiği ABD’li rapçi Curtis James Jackson, iflas koruma başvurusu yapınca dedikodular aldı yürüdü.

 

Washington Post’un haberine göre; Candy Shop adlı parçasıyla dünya çapında bir üne ve yüklü bir servet sahip olan 50 Cent, Mart ayında Lastonia Leviston ile olan seks kasetinin yayınlanması üzerine, Rick Ross’tan bir çocuğu olan Leviston tarafından mahkemeye verilmişti. 
Mahkeme jürisi 50 Cent’e; 2,5 milyon dolar Leviston’ın izni olmadan videoyu yayınlayıp imajını zedelediği için, 2,5 milyon dolar da kasti olarak manevi zarar verdiği için toplamda 5 milyon dolar tazminat ücreti ödemesine karar verdi.  50 Cent’in bu karardan sadece üç gün sonra, iflas edebileceği gerekçesiyle koruma başvurusunda bulunması kafaları karıştırdı.