Artmış yaşına rağmen ABD Başkanı olarak görev yapan ve ABD tarihinin en yaşlı başkanı konumunda olan Başkan Donald Trump, medya ile arasında oldukça kötü gelişmeler yaşanıyor.

Göreve geldiği ilk günden bu yana sürekli olarak ABD medyasının taraflı olduğunu ve kendisine karşı olduğunu belirten ABD Başkanı Donald Trump, yasalar dolayısı ile en ufak bir adım atamazken gazetecilerin yaptıkları haberler ve açıklamalara saygı duymak zorunda.

Tüm bunlar yaşanırken Washington Post ve New York Times gazetesini sık sık, sert bir şekilde eleştiren Donald Trump, bu konuda ABD vatandaşlarının da sık sık tepkisini çekiyor.

7 Yıl Ömür Biçti

Başkan Donald Trump, Washington Post ve New York Times'a tam 7 yıl ömür biçerek ''7 yıl içerisinde yok olacaksınız'' dedi.

Amazon'a karşı olması ve ABD'li şirketleri bile zaman zaman sert sözler ile eleştirmesinden dolayı Başkan Donald Trump'ın bu tür açıklamaları eleştirdiği gazetelerin ana manşetinden yayınlanarak tüm dünyaya servis ediliyor. Zaman zaman gazete editörleride Trump yönetimi sert sözler ile eleştirerek, kendilerine karşı duruşunun ''yanlış'' bir politika olduğunu belirtiyorlar.

Editör: TE Bilişim