Türkiye’nin yaşadığı sıkıntılı günlerde büyük bir duyarlılık örneği gösteren Acun Ilıcalı kendisine yapılan çağrılara sessiz kalmadı ve Elazığlı deprem mağdurları için yardım kampanyası düzenlemeye karar verdi.

Acun Ilıcalı resmi instagram hesabından yaptığı açıklamada bu akşam saat 20.00’de sahibi olduğu TV 8 kanalında bir yardım kampanyası düzenleneceğini duyurdu. Çok sayıda takipçisinden destek yorumları alan Acun Ilıcalı herkesin takdirini topladı. Zor günlerde geniş katılımlı olarak düzenlediği yardım kampanyaları yapmasıyla da bilinen Acun Ilıcalı son olarak “Fener Ol” adı altında Fenerbahçe’ye yardım toplama kampanyasını düzenlemiş ve rekor miktarda forma satışı yapılmasını sağlamıştı.

Acun Ilıcalı yardım kampanyasına karar vermeden önce vatandaşlardan bu konuda çok sayıda talep aldı. Birçok kişi gerek sosyal medyadan, gerek tanıdıklar vasıtasıyla Acun Ilıcalı'nın böyle bir sosyal sorumlulukta bulunarak yardım kampanyası düzenlemesini istemişti. Acun’un gelen talepleri kıramayarak bu kararı aldığı şeklinde sosyal medyada yorumlar yapılıyor. Bu akşam düzenlenecek olan yardım kampanyasında rekor miktarda bağış toplanması hedefleniyor.

Editör: TE Bilişim