Yeni parti kurma çalışmalarını sürdüren ve geçtiğimiz ay Fatih Altaylı’nın programına çıkarak partisiyle ilgili çalışmalar hakkında bilgi veren Ali Babacan 5 yıl aradan sonra ilk defa twitter üzerinden paylaşım yaptı.

2020 yılından beklediklerini peş peşe sıralayan Ali Babacan tam 13 adet twit attı. Son paylaşımını 19 Haziran 2015 tarihinde yapan Ali Babacan, bu twitinde G20’nin eşgüdümlü hareket etmesinin önemine değinmişti. O günden beri adeta sosyal medyadan kaybolan Ali Babacan yeni attığı twitlerde ilk olarak tüm vatandaşların yeni yılını kutladı.

Allah Doğrunun Yardımcısıdır

Türkiye’nin gidişatını eleştiren Ali Babacan, 2020 yılının ülkemize huzur ve adalet getirmesini diledi. Vatandaşların karamsarlıktan çıkarak geleceğe umutla bakmasını isteyen Babacan kadınlara eşitlik, düşünce özgürlüğü, uluslararası ülke itibarı, çevre sorunları ve demokrası ile ilgili problemlerden de bahsederek “Cesaretle, özgüvenle, azimle, işbirliği ruhuyla, diyalog ve ortak akıl arayışıyla çalıştığımızda aşamayacağımız hiçbir sorun yoktur. Güzel ülkemizin önü açıktır. Allah doğrunun yardımcısıdır.” dedi.

Ali Babacan’ın yıllar sonra gelen bu twiti özellikle sosyal medyada gündem oldu. Twitter’da en çok konuşulan 2. konu olan Ali Babacan’a destek mesajları yağdı.

Editör: TE Bilişim