Anakim Yeni Ürünlerle Piyasada!

2002 yılında kurulan Anakim kimya tesisleri, uzun yıllardır kendi üretimleri olan deterjanlarla, otomobil, ev ve endüstri tipi temizlik maddelerini test aşamalarından geçirerek tüketiciyle buluşturuyor. Türkiye’de en iyi markalara yer verecek yeni girişimler yaparak hizmet alanını genişletiyor.

Deterjan Pazarında Yeni Deterjanlar!

Yeni deterjanlar arasında Ocentox, Omis ve Velax markalarına yer vererek, ürünlerini tanıtım alanın dahil eden Deterjan Pazarı, online satış alanında da yeni ürünlerini tanıtmaya devam ediyor. Limon ruhu ve banyo, mutfak temizleyici ürünler gibi ev yaşantısında kullanılan ürünlerin kolay erişilebilir alanlarda satışa çıkarılmasını sağlıyor.

Pratik alışveriş alanları kurarak, zincir market özelliğiyle bütün semtlerde yerini alırken deteryanpazari.com adresiyle de mobil alanda satış yapmaya devam ediyor. Kargoyla da alabileceğiniz bu ürünler, adresinize teslim edilecek kaliteli üretim aşamasından geçmiş markalar. Şimdiden satış alanında adından söz ettirmeye başladı.

Anakim Yeniden Üretimde Hızını Aldı!

2019 yılında yaşanılan talihsiz bir kaza sonucunda tesisinin yanmasıyla firmanın ilerlemesi duraksamaya uğrarken, Anakim yeni bir atılım yaparak ortaklarını genişletti ve markasına değer kazandırmaya devam etti. Deterjan üretiminde de satış alanında da yen atılımlarla herkesin yeni markası olma hazırlıkları yapıyor.

Yeni iş ortaklarıyla, yeni deterjanlar üreterek, markasının her alanda tanınmasını sağlayacak dev projelere atılım yapıyor. Velax, Omis ve Ocentox markalarıyla artık raflarda görebileceğiniz ürünler arasında yerini alıyor. Yeniden büyümeye giden bu yolda, hızla ilerliyor.

https://www.deterjanpazari.com/

Editör: TE Bilişim