Oto kiralama sektörüne yeni bir boyut ve ivme kazandıran aylık araç kiralama, özellikle kurumsal firmaların son dönemde en çok rağbet gösterdiği hizmetlerimiz arasında yer almaktadır. Oto kiralamanın kazandırdığı pek çok avantajlardan faydalanmak için özellikle şirketlerin iş takiplerinde tercih ettiği uzun dönem araç kiralama, bireysel tercihlerde de en ekonomik oto kiralama seçeneklerindendir.

İş gereği sürekli konum değiştirmek zorunda kalan faal çalışan departmanlar için yüklü maliyetler ile araç satın almak yerine daha cüzi fiyatla araç ihtiyacı karşılamanın en konforu ve kolay yolu olan rent a cardan geçmektedir.

Araç sahibi olunca zorunlu mevzuatlar, aracın bakımı, muayenesi, tamiri ve gerekli bir sürü prosedürle uğraşmak yerine, araç kiralamayı hem operasyonel hem de finansal olarak daha konforlu bulan firmalar, oto bakım ve giderlerine ayıracakları bütçeyi, hizmet odaklı yatırımlara yönlendirerek, hem ihtiyaçlarını karşılayıp hem de kar elde etmektedirler.

Oto kiralamayı şirket gideri olarak gösterilebilmesi ve dolayısı ile vergi indiriminden yararlanabilmesi açısından da ekstra bir avantaj olan bu hizmet sayesinde, şirket giderleri düşürüldüğü gibi, çalışma hızınında gerektiği gibi yürütebilecek şartları bu sayede sağlamış olmaktadır.

Aylık Araç Kiralama İçin Gerekli Belgeler

Ekonomik, orta sınıf ve lüks araç seçeneklerimizden oluşan filomuzdan ihtiyaçlarınıza uygun aracı şu kriterler dahilinde seçebilirsiniz.

  • Ekonomik sınıf araçlar için 21 yaş ve 2 yıllık ehliyet
  • Orta sınıf araçlar için 25 yaş ve 3 yıllık ehliyet
  • Premium lüks araç seçeneklerimiz için ise 28 yaş ve en az 5 yıllık sürücü deneyimi şartı aranmaktadır.

Bunun özelliklere sahip her sürücünün kiralayabileceği araçlarımızı teslim alabilmek için bazı belgelerinde acentamıza ibraz edilmesi gerekmektedir.

Kimlik kartı ve sürücü belgesi ile provizyon için isme kayıtlı banka kartı bilgileri sözleşmenin hazırlanıp imzalanması için gerekli belgeler arasında yer almaktadır.

Kurumsal firmalar için; ticaret sicil gazetesi, faaliyet belgesi, imza sirküsü, vergi levhası, şirket yetkililerine ait kimlik fotokopileri, çek raporu ve KKB Risk raporu ibraz edilmesi gerekli belgeler arasında yer almaktadır.

Karşılıklı yapılan sözleşme ile dilenen araç 1 ile 12 ay karşılığında kiralanarak, mülkiyet hakkı acentamıza kullanım hakkının da kiracıya ait olduğu yetki ile araç teslimini yapmaktayız.

Aylık Araç Kiralamada Bilinmesi Gerekenler

Kiralanan araçlar Trafik sigortası ve kasko güvencesi altında bulunmaktadır fakat dilenmesi durumunda daha geniş kapsamlı kasko da yapılabilmektedir.

Sözleşme dışında kalan( yasaklı madde kullanımı altında kazaya karışmak, alkollü araç kullanmak, arıza durumunda araca bireysel müdahalede bulunmak, zorlu doğa şartlarında aracı kullanmak ve hız sınırını aşmadan dolayı araçta meydana gelecek sorun ve kazalarda bu teminatların devre dışı kalacağı bilinmelidir. Bizler Tek Rent A Car olarak geniş araç filolarımız ile uzun dönem ve operasyonel araç kiralamada her beklentiye hitap edecek model ve kapasitedeki araçlarımızı, sigorta ve kasko güvencesi altında, mevzuatlara uygun ruhsat ve muayenesi eksiksiz olarak hizmete sunuyoruz.

Dönemlik bakım ve lastik değişimleri, araç muayene ve takipleri, HGS ve OGS kayıtları ile eksiksiz ve sorunsuz kiralayabileceğiniz otolarımızı, ister adrese, dilerseniz havaalanına teslim fırsatlarımızla elde edebilirsinz.

7 gün 24 saat aktif müşteri hizmetlerimiz, yol yardım desteğimiz, erken rezervasyonda indirimli fiyat anlayışımız ile tamamen müşteri memnuniyeti odaklı hizmet politikası yürüten firmamız, yılların tecrübesi ve alt yapısı ile aylık araç kiralama ihtiyaçlarınızda güvenebileceğiniz tek adrestir.

Editör: TE Bilişim