Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya’da partisinin il teşkilatında konuştu. Erdoğan, Türkiye’de yapılacak 31 Mart Yerel Seçimleri sandıklarından kendilerinin başarı ile çıkacak olduğunu ve Türkiye’nin tekrar kazanacak olduğunu açıkladı. Karşı bloğun ‘’milli ve yerli’’ olmadığını açıklayan Erdoğan, vatandaşların 31 Mart günü karşı bloğa gerekli ‘’dersi’’ sandıkta verecek olduğunu açıkladı.

Kendilerinin seçimlerde başarılı olduklarını ve 24 Haziran 2018 seçimlerinde başarılı olmaları nedeniyle karşı bloğun bunun intikamını almak istediğini açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘’Türkiye’nin geleceği için adımlar atmaya devam edeceğiz. Burada bulunan tüm partili arkadaşlarıma güveniyorum. Açılışını yaptığımız eserler hayırlı olsun. 31 Mart akşamı gerekli dersi vereceğimize inancım tam’’ dedi.

10 kişiyi aradı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisinin 12-01 arasında 10 partiliyi aradığını ve hepsinin sandıktaki yerini bildiğini ve bunun kendisini mutlu eden bir gelişme olduğunu açıkladı. Erdoğan’ı dinleyen partililer ise zaman zaman Erdoğan’a alkışlar ile destek verdi. Erdoğan, daha sonrasında il teşkilatı binasından ayrıldı.

Editör: TE Bilişim