Amerika Birleşik Devletleri (USA) Başkanı Donald Trump ile Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, arasında toplantı salonuna doğru yüründüğü sırada verilen pozlar dünyayı şaşkına çevirdi.

Amerika Birleşik Devletleri (USA) Başkanı Donald Trump ile Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ikilisinin arası Beyaz Saray'da olduğu şekilde çok sıcak iken, NATO zirvesinde bu durum tekrarlandı.

Başkan Trump'a karşı daha önce Beyaz Saray görüşmesinin ardından sert ifadeler kullanan Macron, bugün ise Başkan Trump'ın yanında neşeli pozlar verdi.

Fransızlar Tepkili

Fransız vatandaşları bugün ABD Başkanı Trump'ın yanında oldukça fazla gereksiz samimiyet gösteren Macron'un daha sonra sert ifadeler kullanıp kullanmayacak olduğunu sorarken, neden dolayı ikili ilişkiler konusunda bu şekilde davrandığını sordu.

Bazı Fransız vatandaşları Macron için ''seni o gün Manu diye seslenen genci azarladın, Başkan Donald Trump, Fransa'nın ekonomisini hedef alan vergiler uyguluyor buna neden karşı değilsin?'' benzeri sorular sordu.

Fransa'da halkın Macron'a mevcut ekonomik politikaları dolayısı ile bir süredir çok fazla tepki gösterdikleri bilinmekte.

Editör: TE Bilişim