Gayrimenkul hizmetlerinin ülke koşulları içinde en uygun bir biçimde alınabilmesini sağlayan ve bunu çeşitli fırsatlarla tüketiciye sunan yapıya kısaca Birevim denilmektedir. Bu yapı içerisinde alacağınız gayrimenkullere, faizsiz, kira ödemesi yapmadan ek ücretler ödemeden sahip olma imkânınız bulunmaktadır. Maliyet artışına sebep olan etmenlerden etkilenmezsiniz. Ülkemizin her noktasında dilediğiniz gayrimenkule bu yapı ile sahip olabilirsiniz.

Gayrimenkul Alımında Karşılaşılan Zorluklar Nelerdir?

Gayrimenkul alımında genel anlamda banka kredileri kullanılmaktadır. Bu krediler zaman içerisinde büyüyerek bazen içinden çıkılmaz ödeme koşullarına sürüklemektedir. Bu ev ya da gayrimenkul sahibi olmanın tüm keyfini kaçıran temel bir etkendir. Birevim yapısı içinde bu zorluklar ile karşılaşmazsınız.

Maliyet artışı ve serbest fiyat politikası. Fiyatları belirleyen belli etmenler vardır. Bu etmenler; gayrimenkulün bölgesi, lokasyon durumu, içyapısı ve benzeri olarak sıralanabilir. Bu özellikler belli rayiç bedeller meydana getirir. Fakat birçok gayrimenkul bu fiyatların üstünde satılmaktadır. Bu yapı bu fiyat artışlarından sizleri uzak tutar ve paranızın değerini korur.

Birevim Yapısı Nasıl Bir Fark Sunuyor?

Birevim içinde sahip olmak istediğiniz her yapıya ödeme durumunuza göre sahip olabilirsiniz. Ödemeleri siz belirleyebilir, bütçenizi zorlayacak koşullar ile karşılaşmazsınız. İster peşinat ödeyebilir, isterseniz ödemeden ev sahibi olabilirsiniz. Aylık taksitleri de siz belirleyebilirsiniz.

Birçok başka yapı 120 ay içinde taksitlerin sona erdirilmesini istemektedir. Birevim içinde isterseniz 120 aydan daha fazla ödeme yapabilir, erken bitirmek istediğinizde 120 aydan daha az bir sürede bitirebilirsiniz. İsterseniz ara ödemeleri kendiniz düzenleyebilir ve toplu ödemeler ile daha hızlı olarak ödemeleri sona erdirebilirsiniz. Gelir düzeyiniz yüksek ya da düşük olabilir bu Birevim içinde ev sahibi olmanıza engel teşkil etmez.

Herkes Birevim ile ev sahibi olma fırsatını yakalayabilir. İşyeri, arsa, ev, villa, bağ gibi dilediğiniz tüm gayrimenkulleri satın alabilirsiniz. Üç farklı yöntem sayesinde ev sahibi olabilirsiniz. Almak istediğiniz ev ödeme tarihi geldiğinde size teslim edilmektedir. Evin değeri dışında hiç bir ödeme işlemi yapılmamaktadır. Sadece evin değeri yeterlidir. İster sabit, ister değişken yöntemlerden faydalanarak taksit ödemelerini gerçekleştirebilirsiniz. Sizler de ev sahibi olma hayalinizi ertelemeyin. Birevim fırsatları sizleri bekliyor.

Editör: TE Bilişim