4 yıl önce Konya’nın Karatay ilçesinde cinayete kurban giden Necla ve Metin Büyükşen çifti cinayetiyle ilgili gözaltına alınan 7 kişi ifadelerinden sonra serbest bırakıldı. Büyükşen çifti cinayetinde şok gelişme yaşandı!

3 Eylül 2018 tarihinde İsmil Mahallesinde tek katlı evde meydana gelen olayda karı koca hayatını kaybetti. Kar maskeli kişi kapısı açık olan evlerine girerek Metin Büyükşen ve Necla Büyükşen’i öldürmüştü. 24 yaşındaki çiftin kızları Büşra Büyükşen ise başına aldığı dipçik darbesiyle bayıldı. Konuyla ilgili Müge Anlı’ya çıkan çiftin oğulları anne ve babasını öldüren kişiyi bulmak için kendini perişan etti.

25 Kişi Gözaltına Alınmıştı!

Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz’ın yürüttüğü cinayet dosyası yeniden açıldı. Yapılan teknik ve fiziki takipten sonra Abdullah Başdemir, sevgilisi Esra Taş, bu çiftin temasta bulunduğu Zekeriya Okşen ve kuzeni Mustafa Okşen’in de bulunduğu toplam 25 kişi gözaltına alınmıştı. Yapılan sorgulamada Esra Taş’ın öldürülen Büyükşen çiftinin evlerine 500 m uzaklıkta bulunan komşularının oğlu olan Hüseyin K’nın sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Esra Taş’ın Hüseyin K’dan ayrılmasının üzerine aileye zarar vermek istediği ve bu durumu sevgilisi Abdullah Başdemir’e anlattığı, Başdemir’in de parayla 2 kişi kiralayarak korkutması için Hüseyin K’nın evine gönderildiğini iddia etti.

Başdemir tarafından kiralanan 2 kişinin kendilerine verilen adresi karıştırarak Hüseyin K’nın ailesi yerine komşuları Büyükşen çiftini öldürdüklerini belirtti.