Türkiye’nin son döneme damgasını vuran dolandırıcılık olayının altında imzası bulunan “Tosuncuk” lakaplı Mehmet Aydın’ın Brezilya’da olduğu öğrenildi.

Birkaç ay önce Ukrayna’da öldüğü söylentileri medyada yayılan fakat hiçbir yetkili tarafından doğrulanmayan bu haber Türkiye’de de ses getirmişti. Birçok kişi bu habere inanmayarak Mehmet Aydın’ın kendisinin haberi servis ettirdiğini düşünmüştü. Nitekin bu şekilde düşünenler haklı çıktı. Mehmet Aydın’ı takip eden bir dedektifin onu Brezilya’da gördüğü iddia edildi.

Hatırlanacağı üzere Mehmet Aydın önce Çiftlikbank isimli sanal bir oyun kurmuş ve sonrasında insanların yoğun ilgi göstermesinden dolayı hem hayvan çiftlikleri, hem de kripto para çiftliği kurmuştu. Türkiye genelinde “Çiftlikbank” markası altında birçok dükkanın da açılmasını sağlayan Mehmet Aydın büyük bir kesimin güvenini kazanmış ve yatırım yapmalarını sağlamıştı. Sonrasında aldığı paralarla ortadan kaybolan Mehmet Aydın zaman zaman medyaya servis edilen görüntülerle gündeme gelmişti.

Sürekli Hareket Halinde

Mehmet Aydın’ın lüks yaşamına devam ettiği ve düzenli olarak Uruguay, Brezilya ve Paraguay ülkeleri arasında seyahatlerde bulunduğu tespit edildi. Çiftlikbank davasıyla ilgili devam eden soruşturmada ise geçtiğimiz günlerde tutuklu sanıkların tümü serbest bırakılmıştı.

Editör: TE Bilişim