Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan Atlas sineması açılışına katıldı ve açılıştan sonra Hollywood’un ünlü yıldızları ile bir araya geldi. Bir çok ünlü yıldızın yer aldığı grup Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan’ın doğum günü için bir sürpriz hazırladı. Erdoğan, eşi Emine Hanımla beraber doğum günü pastasını kestikten sonra sürprizi hazırlayanlara teşekkürlerini sundu.

Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan’ın 67. Yaş gününü, ünlü oyuncu Jason Statham’ın da yer aldığı Hollywood’un ünlü yıldızları tarafından kutlandı.

Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan’a sürpriz doğum günü

Atlas 1948 Sineması ve İstanbul Sinema Müzesi’nin açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan’a programda yer alam Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, eşi Pervin Ersoy ve ünlü oyuncular Jason Statham ve Josh Harrnett, yönetmen- senarist Guy Ritchie ve eşi Jacqui Ainsley, yapımcı Ivan Atkinson, Miramax CEO’su yapımcı Bill Block’un da yer aldığı Hollywood oyuncusu ve yapımcıları tarafından doğum günü sürprizi yapıldı.

Hatıra fotoğrafı 

Cumhurbaşkanı Tayip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan birlikte pastayı kestikten sonra sürprizi hazırlayan herkese teşekkür ettiler. Daha sonra da Hollywood’un ünlü isimleri ile birlikte hatıra fotoğrafı da çekildi..

Editör: TE Bilişim