Kadın deri ayakkabı modellerinde en sık kullanılan malzemelerin başında deri gelmektedir. Kattığı estetik görüntü ve sağlamlığı sayesinde oldukça fazla ayakkabı modelinde kullanılmaya uygundur. Saymak gerekirse deri;

  • Botlarda,
  • Topuklu veya topuksuz terliklerde,
  • Sandaletlerde,
  • Başta stilettolar olmak üzere birçok topuklu ayakkabı modelinde,
  • Loafer modeli gibi çeşitli tasarımlarda kullanılabilmektedir.

Ayakkabı satın alırken en önemli kriterlerden birisinin ürünün dayanıklı olup olmadığı olduğu söylenebilir. Birçok kişi bir ayakkabı satın aldığında onu uzun yıllar kullanabilmek ister, kolayca yıpranan ve kısa bir süre kullanıldıktan sonra hemen eskimiş gibi görünen ayakkabıları kimse satın almamaktadır. Deri kumaşlı ayakkabılar, yapımında kullanılan sağlam ve dayanıklı malzemeler sayesinde birçok kişinin dolabındaki en uzun ömürlü ayakkabı olmaktadır. Bu sebepten ötürü de oldukça sık bir şekilde tercih edilmektedir.

Yapımında deri kumaş kullanılan ayakkabılar şık bir görüntüye sahiptirler. Hangi ayakkabı tasarımında kullanılmışsa o modele son derece estetik bir hava katarlar. Bu sebepten ötürü deri kadın ayakkabı modellerinin şık davetler ve resmi görüşmeler için yapılan kombinleri tamamlamak için en doğru ayakkabı seçimi olduğu söylenebilir. Çeşitli tasarımların yapımında kullanabildiği için oldukça geniş bir kombinleme seçeneği bulunmaktadır, deri ayakkabı modellerini dilediğiniz kıyafet ile giyebilirsiniz.

Deri kadın ayakkabı modelleri hem çeşitli tasarımlarda kullanılmaya uygun olması hem sağlamlığı hem de şık görüntüsü ile birçok kişinin öncelikli tercihleri arasında bulunmaya devam etmektedir. Siz de H&K Glow kalitesi ile satışa sunulan deri ayakkabı modellerini inceleyerek en şık ve sağlam tasarımlara sahip olabilirsiniz.

Topuklu Abiye Ayakkabı

Topuklu abiye ayakkabılar birçok kadının dolabındaki olmazsa olmaz ayakkabı modellerinin başında gelmektedir. Bu ayakkabı modelleri birçok şık davette abiye kıyafetler ile kombinlemek için oldukça uygundurlar. Çeşitli renklerde ve kumaşlarda üretimi yapılan bu modeller, sunduğu çeşitli seçenekler ve şık görüntüleri ile sıklıkla tercih edilmektedir. H&K Glow markası tarafından da onlarca farklı modelde topuklu abiye ayakkabı üretimi ve satışı yapılmaktadır. Ürün kataloğunu inceleyerek dilediğiniz seçimi yapabilirsiniz.

Fiyatları

Deri kadın ayakkabı modellerinde fiyatlar diğer tasarımlara oranla biraz daha pahalı olabilmektedir. Bunun başlıca sebebi kullanılan kumaşın oldukça değerli olmasıdır, fiyat da bundan ötürü artış göstermektedir. Deri kullanılan her model pahalı olmamaktadır, kullanılan tasarıma ve miktarına göre farklılık olabilmektedir. Ayrıca deri kadın ayakkabı modelleri, aşırı dayanıklı ve uzun ömürlü olmaları sebebiyle fiyatları fazla olsa dahi sıklıkla tercih edilmeye devam etmektedir.

Topuklu abiye ayakkabılarda ise fiyatlandırma oldukça geniş bir skala içerisinde değişim göstermektedir. Ayakkabıların yapımında kullanılan malzeme ve yapım aşamasının zahmetli olup olmaması fiyatları belirleyen ana etmenler arasında bulunmaktadır. Topuklu abiye ayakkabılarda bu unsurlar çok değiştiği için çeşitli bütçelere uygun olan topuklu abiye ayakkabı modeli bulabilmek mümkündür. Seçim yaptığınız modele veya kullanılan malzemelere göre istediğiniz bütçede abiye ayakkabı satın alabilirsiniz.

H&K Glow hem deri kadın ayakkabı modelleri hem de topuklu abiye ayakkabı modellerinde çeşitli tasarımları en uygun fiyatlar ile satşa sunmaya devam etmektedir. Ürün kataloğunda bulunan kaliteli ve şık tasarımlara sahip olan tüm ayakkabıları en hesaplı fiyatlar ile satın alabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim