Gücünden taviz vermeden küçük hacimli mini bilgisayara geçip konfor alanını arttırmak isteyenlerin ilk tercihi olacak H385, 3 ekrana görüntü verme ve sadece binde 2 arıza oranına sahip. Ayrıca, yarı endüstriyel yapıdaki cihaz, ‘Tak çalıştır, unut gitsin’ diyerek tanımlanabilir

Türkiye’de bilgisayar üretiminde ilk yerli malı belgesini alan, Türkiye’de mini bilgisayarların kullanılmasında öncülük eden ve bu alanda en çok modele sahip olan Technopc, 8’inci nesil Intel Core işlemcili Mini PC’si H385 modelini satışa sundu. Uzun zamandır birçok araştırma ve testten geçirdikleri yeni ürünlerini üreterek artık müşterilerle buluşturmanın heyecanını yaşadıklarını ifade eden şirketin Yönetici Ortağı Murat Yücel, ürünün üstün özelliklere sahip olduğunu belirtti. Yücel, yüksek performanslı desktop işlemciler kullanılan H385’in çalışma hızı ve yüksek benchmark score’larının rakiplerine göre bir adım önde olduğunu söyledi.

Daha hızlı, verimli ve teknolojik

Yücel, H385’in standart desktop bilgisayarların gücünden taviz vermeden küçük hacimli mini bilgisayara geçip konfor alanını arttırmak isteyen küçükten büyüğe tüm işletmelerin tercihi olacağını da anlatarak, “Güçlü grafik altyapısı ve hızlı disk teknolojileri ile geleneksel masa üstü bilgisayarlardan bile daha hızlı bir model H385” dedi. Yücel, “H385’in üzerinde 2 adet Display, 1 adet HDMI ve 1 adet VGA port olmak üzere 4 farklı ekran çıkışı var. 3 farklı ekrana aynı anda görüntü verebilen H385, çoklu bağlantı noktalarıyla da tercih sebebi olacak. Ayrıca enerjide de tasarruf sağlıyor. H385 modelimiz SATA ve SSD disklere göre daha hızlı ve düşük enerji tüketimi ile çalışmasını sağlayan NVM teknolojisine sahip” diyerek model hakkında bilgi verdi.

Binde 2 arıza oranı

1 adet RS 232 com porta sahip olan H385, ayrıca metal kasası ve özel soğutma sistemi ile uzun ömürlü kullanım kolaylığı sunuyor. Cihaz, binde 2 gibi düşük bir arıza oranına sahip. Cihazın diğer bir artısı ise sahip olduğu TPM güvenlik modülü sayesinde üstün veri güvenliği sağlaması. Yarı endüstriyel bir yapıya sahip olan cihaz, ‘Tak çalıştır, unut gitsin’ diyerek tanımlanabilir.  

Editöre Not: Türkiye’nin bilgisayar üretiminde ilk yerli malı belgesine sahip öncü firması Technopc, 20 yıldır bilişim alanında tartışmasız çok önemli bir konumda bulunuyor. Özellikle Ar-Ge çalışmalarıyla uluslararası alanda adından söz ettiren Technopc'nin ürünleri arasında; son kullanıcıya yönelik mini bilgisayarlar, monitörler, masaüstü bilgisayarlar, endüstriyel tabletler ve telefonlar, tablet PC'ler ile teknolojik medikal araçlar yer alıyor. Technopc bu ürünlerle sağlıktan bankacılığa, eğitimden savunma alanı ile perakendeye kadar birçok sektöre hitap ediyor.