Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da gerçekleştirdiği konuşmasında, 31 Mart yerel seçimlerinde Ankara'ya gözünü dikenlere dersini verecek olduklarını ve Ankara'nın tekrar kendilerinde olması için çaba harcayacaklarını açıkladı. Vatandaşların tüm olan biteni gördüğünü açıklayan Erdoğan, Yenimahalle ve bazı Ankara'nın diğer bölgelerinde belediyeler tarafından hizmet sunulmadığını, bu bölgelerdeki belediyelerin bütçeden eşit oranda pay almalarına rağmen hizmet vermiyor olmalarının nedenlerinin farklı olduğunu açıkladı. Halka hizmetin Hakk'a hizmet olduğunu benimsediklerini belirterek sözlerine devam eden Cumhurbaşkanı, seçim günü görevlilerin 06.00'da sandık başında olmasını ve ortama hakim olmaları uyarısında bulunarak, önce gelenin görevli olacak olduğunu açıkladı.

Kemal Kılıçdaroğlu'na seslendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde verdikleri hizmetlerin 2018 yılında devam ettiğini ve 2019 yılında da devam edecek olduğunu açıklayarak, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yapılanların bazılarından haberdar olmadığını açıkladı. 

Aday olsun veya olamasın AK Partili olan herkesin aday olmuş gibi kapısının 7 gün 24 saat halka açık olması ve halkın sorunlarını dinleyerek bunlara uygun çözümler üretmelerini isteyen Erdoğan, halkın sorunlarının çözülmesi için görevliler tarafından gerekli çabanın harcanması gerektiğini açıkladı.