Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kızılcahamam’da yapılan 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısında erken seçim ve seçim güvenliğiyle ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada AK Parti: Seçimler zamanında olacak kampanyasını yürütecek ve seçim güvenliği tartışmalarını sona erdirmek için çalışma yapacak. İşte, detaylar…

Fahiş  fiyat artışı ile ilgili çalışmalar başladı!

Yapılan görüşmede kamp çerçevesinde ekonomi, 3600 Ek Gösterge, dış politika gibi Türkiye’nin gündeminde yer alan önemli konular Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başkanlığında karara bağlanırken aynı zamanda fahiş kira artışının önlenmesiyle ilgili çalışmaların başladığı duyuruldu.

Aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kampta muhalefetin erken seçim çağrılarıyla ilgili de kampanya başlatılması için talimat verdiği de öğrenildi. Seçim güvenliğiyle ilgili kaygı duyan vatandaşlarında ikna edilmesi için çalışmalar başladığına değinildi.

Erken seçim mi geliyor?

Şuan da erken seçim ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Yapılan tüm açıklamalar seçimin vaktinde olacağına yönelik olsa da konuyla ilgili yeni bir bilgi edindiğimiz zaman sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Haberts.com olarak siz de bizi takipte kalarak konuyla ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim