ATV ekranlarında Esra Erol'un sunuculuğunu üstlendiği Esra Erol'da anne ile bebeği kavuşturdu!

Burcu Şahin isimli genç kadın 3 haftadır göremediği 11 Aylık bebeğine Esra Erol sayesinde kavuştu. Yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamayan genç anne, tane tane anlatmaya başladı. Yaşadıklarının oldukça acı olması nedeniyle Burcu Şahin, birkaç gündür Esra Erol programında bulunmakta. Programa katılma amacının bebeğini almak için olduğunu en başından beri söyleyen Burcu Şahin, bugün bebeğine kavuştu. 

3 Hafta Önce Eşi Tarafından Kovulmuş!

Burcu Şahin, 3 hafta önce eşi Yunus Ş. Tarafından kapı dışarı atıldı ve bebeği zorla elinden alındı. Bebeğini almak için Esra Erol programına katılan Burcu Şahın, program vasıtasıyla 11 aylık bebeğin velayetinin babadan alınıp anneye verilmesi amacıyla harekete geçildi. Küçükçekmece 3. Aile Mahkemesi tarafından verilen karara göre 11 aylık bebeğin velayeti anne Burcu Şahin'e verildi. Esra Erol da ekibi ile birlikte kolluk kuvvetleri harekete geçerek dün gece saatlerinde Burcu Şahin'in eşi Yunus Ş.'nin yaşadığı eve giderek bebeği teslim aldı. 

Burcu Şahin Anlatırken Gözyaşlarını Tutamadı!

Babasını çok küçük yaşta kaybeden ve annesi tarafından terk edilen 19 yaşındaki Burcu Şahin, bebeğine kavuşmanın sevincini yaşadı. Bebeğiniz velayetini de kendi üzerine alan Şahin, mutluluğuna mutluluk kattı. Yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamayan Şahin; 

“Benim yaşadıklarımı çocuğum yaşamasın, annesizliğin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Kızıma bunu yaşatmak istemiyorum” 

diyerek Esra Erol'a teşekkürlerini sundu. 

Editör: TE Bilişim