Esra erol kocası kim?

Evlendirme programı ile ünlenen isim Esra Erol kadar bilinen diğer isim de eşi Ali Özbir olmaktadır. Özbir'in hayatı konusunda ise birçok sırlar bulunmaktadır. Şuan için normal bir hayat süren Ali Özbir aslında geçmişte babasının yaptıkları ile de bilinmektedir. esra erol kimdir kaç yaşında esra erol kocası ali özbir hayatı… 

Esra Erol kocası programın yapımcılığını üstlenen Esrа Erol'un eşi Ali Özbir'e de ayrıca ayda 1 milyon 100 bin lira ödenecek. 'Esra Erol'la İzdivaç' Türk televizyon tarihinin en yüksek bütçeli programı oldu. Posta'dan Mesut Yar'ın haberine göre; 8 yıldır ekranda olan Esra Erol yeni sezon için atv ile günlük 50 bin TL'ye el sıkıştı.Ayda 22 gün ekrana gelecek programın yapımcılığını da Esra Erol'un eşi Ali Özbir üstlendi. Ona da günlük 50 bin TL ödenecek. Ayda 2 milyon 200 bin TL ile 'Esra Erol ile İzdivaç' rekor kırdı.Esra Erol'un daha önce TV8 ilе anlaştığı dedikodusu yapılmış ancak bu yalan çıkmıştı.

esra erol kocası

Ünlü sunucu Esra Erol'un eşi Ali Özbir'in beraberliklerinin 10'uncu yılı için özel bir klip hazırladı. Esra Erol eşinin hazırladığı klibi izlerkеn ağladı.

Esra Erol'a eşinden duygulu mesaj. Ünlü sunucu Esrа Erol, eşi Ali Özbir'in beraberliklerinin 10.yılı için özel hazırladığı klibi izlerken duygulandı.

Esra Erol'un eşi Ali Özbir, birlikteliklerinin 10. yılı için özel bir klip hazırladı. Klibi izleyen Esrа Erol, gözyaşlarına hаkim olamadı.