Köşe takımları fonksiyonelliği ve şıklığı ile evlerinde geniş alanlar yaratmak isteyenler için ideal bir seçimdir. Klasik tarzdansa daha çok spor bir şıklık yaratmak isteyenler, genellikle modern köşe takımı tercih eder. Evgör kataloğu içinde köşe koltuklarında farklı renk ve tasarım alternatifinin yer alması işinizi kolaylaştıracak. Modern köşe koltukları, salonlarda, oturma odalarında hatta geniş alana sahip yatak odalarında bile kullanılabilir. L koltuk seçenekleri tek başına oldukça şık ve konforlu olabileceği gibi bir tekli koltuk ya da puf ile beraber de kullanabilir.

Modern Köşe Takımları Hangi Özelliklere Sahiptir?

Modern köşe koltuk modelleri birinci sınıf malzemesi sayesinde uzun yıllar problem yaşamamanız üzerine tasarlanır. Mobilyalar, sağlık kurallarına uygun olacak şekilde kullanıcının beğenisine sunulur. Modern köşe koltuk modellerinde göze çarpan ilk detaylardan biri kumaş ve işçilik kalitesidir. Deri, süet ve keten gibi farklı kumaşlardan tasarlanan köşe takımları, yıpranmaya karşı dayanıklıdır. Kullanılan sünger ve elyafın kaliteli yapıda olması sayesinde uzun süreli kullanımlarda çökme gibi sorunlar yaşanmaz.

Modern Köşe Takımları ile Eviniz Canlansın!

Modern köşe takımı dekorasyonun önemli bir parçasıdır. Modayı yakından takip eden, trendlere uygun bir şekilde evini dekore etmek isteyenler için modern köşeler muhteşem bir seçimdir. Moda renkleri evinize getiren köşe takımları, diğer mobilyalarınızla bir araya geldiğinde şıklığı ile göz kamaştırır. Birbirinden farklı seçenekler içinden beyaz, krem, mavi gibi renklerle siz de evinizi canlandırabilirsiniz.

Her bir koltuğun ölçüleri birbirinden farklıdır. Alanınızı daha rahat kullanabilmek için alanınızın ölçülerine uygun bir seçim yapmanız gerekir. Şıklığı ile evleri renklendiren modern köşe takımlarında geniş ebatlı olanları tercih ederseniz, konuklarınızı konforlu bir alanda ağırlayabilirsiniz. Geniş oturumlu köşe takımları özellikle TV keyfi yapmaktan keyif alan aileler için ideal bir seçimdir.

Modern Köşe Takımlarında Çeşitlilik

Birbirinden farklı tasarıma uyum sağlayan ahşap ve metal ayak seçenekleri köşe koltuk takımlarının daha uyumlu bir görüntü vermesini sağlar. Düğme detaylara sahip olandan kapitone desenliye birçok model seçeneği ile eşsiz bir görünüm sunar. Modern köşe koltuk takımları sadelikten yana olanların evlerine çok yakışacak bir parçadır. Oturma alanlarında yapacağınız modern köşe takımı seçimleri ile konforun keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. Modern köşe oturma gruplarının sağladığı konfor sayesinde günün yorgunluğunu çok kısa sürede üzerinizden atabilirsiniz.

Modern Köşe Takımı Fiyatları

Modern köşe takımlarına sahip olmak için Evgör’e mutlaka göz gezdirmelisiniz. Uygun fiyat avantajları ile hem cebinizi hem de evlerinizin şıklığını düşünen Evgör, evinizi yenilemek ya da yeni bir ev döşemek için ideal seçimler sunuyor. Birbirinden kaliteli ve şık seçeneklere sahip olan modern köşe takımları ile zamanınız çok daha keyifli geçecek. Evgör’den siparişinizi vermek ve eviniz için şık ve rahat bir mobilya seçimi yapmak için acele edin!

Editör: TE Bilişim