Amerika Birleşmiş Devletlerde yaşayan bir kadın sekiz yıllık mutlu bir evliliği vardı. Daha sonra kocasının kendisini aldattığını sosyal medya hesabında yapılan canlı yayın vasıtasıyla öğrendi. Kocasını metresi ile çıplak hallerini sosyal medya da canlı yayında gören kadın hayatının şokunu yaşadı.

Sosyal medya da yayınlanan canlı yayın görüntülerinde Amy’nin kocasının sinirli bir tavırlar ‘’ karımla ne zamandır kırıştırıyorsun ‘’ diye bir soru sorulduğu duyuluyordu. Bunun ardından Sadakatsiz Anthony ‘’ adamım sen ne demek istiyorsun’’ demesi üzerine öfkeli koca daha çok sinirlendi.

Amy’nin öfkeli kocası, ona gitmesini isteyip istemesini sordu ve Amy sessiz bir şekilde ‘hayır’ cevabını verdi. Amy kocası kadına kendisini sevip sevmediğini sordu ve kadın ‘Bilmiyorum‘ dedi. Bunun ardından öfkeli koca bütün bu konuşmaları canlı olarak paylaştığını söylemesinin üstüne durum daha çok alev aldı. Amy kocası ‘’ Şu anda yaşanan bu olayları Fecebook dan canlı olarak yayınlıyorum’’ ifadesini kullandı.

İhanete uğrayan hoca ‘’ Kızımız bu görüntüleri izliyor hatta senin karında izliyor’’ dedi tekrar bastıra bastıra ‘’ Karın ‘’ dedi ve şu şekilde devam etti konuşmasına ‘’ ben seni karımla motelde olduğunu öğrendiğim zaman senin karını da ekledim ‘’ dedi.

Aldatılan kadın tik tok videosunda 7,5 milyon dan fazla görüntülendi ve seyirciler tarafından çok fazla soru yöneldi. Kadın yaklaşık olarak üç düzine video da kocasıyla olan ilişkisini ve nasıl bittiğini anlattı.

İhanete uğrayan kadın QueenD101, kendinin ve kocasının yeni tanıştığını ve eşinin yeni bir işe girdiğini belirtti ve kocasının yeni arkadaşlarla tanışarak daha fazla dışarda zaman geçirdiğini bunun kendi için bir sorun olmadığını söyledi.

‘’ Bir birimize karşı güven sorunu yaşamadık bundan dolayı dışarı çıkmasında bir sakınca görmüyordum’’ dedi. ‘’ daha sonraki zamanlarda geceleri eve gelmek istememesi ve evde olduğu zamanlarda telefonunu benden saklaması üzerine bir şeylerin değişmeye başladığını anladım. 8 yıllık evliyiz daha önce böyle sorunlar yaşamamıştık’’ ifadelerini kullandı. Boşanmaya karar verdiklerini de konuşmalarına ekledi.

Editör: TE Bilişim