Şapkalar kuşkusuz en tarz aksesuarlardan biridir. Yaz aylarında yüzümüzü ve başımızı güneş ışınlarından koruyan siperlikli şapkalar, kış aylarında da üşümemizin önüne geçer. İşlevsel özelliklerinin yanında şapkalar her mevsim kullanılabilen birçok çeşidi ile farklı markalarda piyasada rahatlıkla bulunabiliyor. Tarzınız ne olursa olsun şapka takmak iddialı ve farklı bir seçim. Takan kişiye kendinden emin ve cesur bir hava katan şapkalar tarzı da ön plana çıkaran aksesuarlar. Ayrıca şapkalar stil gözükmenin ve fark edilmenin de önemli araçları. Kıyafetinizi bambaşka gösteren şapkalar aynı zamanda çok da pratik. Saçlarınızı örten ve yüzünüzdeki kusurları gizleyen bu ürünleri de son derece estetik biçimde tamamlıyor. Gençler arasında en sevilen şapka modelleri ise spor şapkalar. Son yılların spor şapka modellerinde ise kalitesi ile tanınan şapka markası Goorin Bros.

Ülkemizde ve dünyada hayvan figürlü şapka markası olarak da bilinen Goorin Bros ürünlerini diğer şapka markalarının ürünlerinden ayıran ise rahatlıkları, kaliteleri ve farklı tasarımları. Goorin Bros şapkalar güneş siperlikleri ile zararlı ışınlardan yüzümüzü korurken başımızın da doğrudan güneşe maruz kalmasını engelliyor. Normalde bir şapka taktığınızda saç derisi ve cildin hava ile teması kesildiğinden terleme sorunu baş gösteriyor. Yani güneşten korunmayı amaçlarken şapka takarak ısımız daha da artıyor. Ama Goorin Bros şapkalarda bu problemi yaşamıyorsunuz. Bunun nedeni ise bu şapkalarda bulunan özel file. Goorin Bros marka şapkaların baş kısmının neredeyse üçte ikisini kaplayan bu fileler sayesinde hem güneşten korunmuş hem de hava geçirgenliğini sayesinde terlemeye maruz kalmamış oluyoruz. Goorin Bros şapkaların hava geçirmesini ve cildin nefes almasını sağlamasının bir nedeni de pamuklu kumaşları. Yüksek kalite pamuklu kumaşlardan üretilen Goorin Bros şapkaların bazı modelleri ise az miktarda polyester içeriyor.

Goorin Bros düz modellerinin yanı sıra en çok tercih edilen modelleri hayvan figürlü şapka çeşitleri. Goorin Bros’un hayvan figürlü erkek şapka modelleri Animal Farm koleksiyonu içinde yer alıyor. Hayvan figürlü erkek şapka dediğimize bakmayın. Bu şapkaları kadınlar da takmaya bayılıyor. Ayarlanabilen kayışları sayesinde birçok ölçüye uyum sağlayabilen Goorin Bros hayvan figürlü şapka modelleri arasında en fazla tercih edilenlerinden biri kurt figürlü şapka ile horoz figürlü şapka. Goorin Bros horoz şapka çeşitleri siyah-beyaz, siyah, bordo-siyah, lacivert-kırmızı, turuncu ve lacivert renk seçeneklerini sunuyor. Goorin Bros kurt şapka modelleri ise tek renk lacivert ve mavi. Üzerinde aslan figürü bulunan Gooring Bross king şapka standart beden olup tek renk turuncu ve siyah-beyaz renklerde üretiliyor. Black sheep şapka modeli de en sevilen Goorin Bros şapkalardan. Tüm orijinal Goorin Bros şapka modellerine 3 taksit ile Hat Quarters’tan sahip olabilirsiniz. Goorin Bros dışında New Era marka şapkalara yer veren Hat Quarters’ın İstinye Park’taki mağazasını ziyaret edebilir ya da hatquarters.com adresinden ürünlere göz atabilir ve sipariş verebilirsiniz.