G Lojistik lojistik sektörünün lider firmalarından biri olarak her türlü ürün ve eşyanızı hem yurt içi hem de yurt dışında profesyonelce taşıma hizmeti verir. Gönderileriniz için tercih edebileceğiniz en konforlu taşıma yöntemlerinden biri havayolu taşımacılığıdır.

Uzun mesafelere günü birlik teslimatlar gerçekleştirebilen havayolu taşımacılığı ile ürünleriniz güvenli bir şekilde taşınır. Profesyonel bir lojistik firması ile çalıştığınızda alacağınız hizmetler şunlardır:

  • Kapıdan kapıya teslimat.
  • Depolama
  • Paketleme
  • Yurt dışı için gerekli olan belgeler için destek

Uluslararası Havayolu Taşımacılığı

Ülkemizde havalimanı sayısı oldukça fazla olduğu için uçak kargosu ve sefer bulmakta sıkıntı yaşamazsınız. Yine de işlemlerin sorunsuz ve hızlı ilerlemesi için lojistik firmasıyla çalışmak daha avantajlıdır. G Lojistik uzman ekibi ve kendisine ait taşıma araçları ile kusursuz hizmet sunar.

Havayolu ile göndermek istediğiniz ürünler adresinizden teslim alınır. Havalimanına getirilen ürünler burada uçağa yerleştirilir ve taşıma işleminden sonra yine alıcının adresine karayoluyla teslim edilir. Teslimat tarihi bildirirseniz tam gününde ürünler teslim edilir.

Havayolu Taşımacılığı Avantajları

Havayolu taşımacılığı hizmetinin en büyük avantajı hızlı teslimattır. Birçok ülkeye günü birlik taşıma gerçekleştirir ve genel olarak taşıma zamanları 1 ile 4 gün arasında olur. Acil gönderim gerekiyorsa ya da mevsimlik ürün gönderiyorsanız uçak kargolarını tercih etmeniz gerekir.

Uçakların taşıma sırasında tam olarak dolmasına gerek olmadığı için büyük boyutlu ürünleri de küçük boyutlu ürünleri de gönderebilirsiniz. G Lojistik ürün takibi için size bir gönderi numarası verir. Gönderi takip numarası ile ürünlerinizi takip edebilirsiniz.

Havayolu Taşımacılığı Özellikleri

Havayolu taşımacılığı ülkemizde oldukça gelişmiştir. Lojistik firmasıyla çalıştığınızda anlaşmalı olan gümrük acenteleri sayesinde gümrükte bekleme ya da kalma gibi olumsuz durumlar yaşanmaz.

Paketleme hizmeti ile ürünleriniz özelliklerine göre doğru olarak paketlenir. Havayolu taşımacılığı hizmetinde fiyatlar ürünlerin gerçek ağırlığı ile uçakta kapladıkları yer olan hacimleri üzerinden hesaplanır.

Eğer yanlış paketleme yaparsanız gereğinden fazla ücret ödemek zorunda kalabilirsiniz. Bu gibi durumlar yaşanmaması için profesyonel paketleme hizmetinden yararlanabilirsiniz. Sizin için en doğru ve uygun fiyat seçenekleri sunulur.

Havayolu Taşımacılığı Firmaları

Havayolu ile ürün göndermek istediğinizde ihtiyacınız olan belge konşimento belgesidir. G Lojistik müşteri danışmanları gerekli olan belgeler konusunda yönlendirme yapar ve yardımcı olurlar.

Gıda gönderimi yapacaksanız gıda sertifikası almanız gerekir. Patlayıcı madde, canlı bitki ve hayvan, para, mücevher ve benzeri ürünlerin yurt dışına çıkarılması yasaktır. Yasaklı maddeler haricinde her türlü ürün yurt dışına havayolu ile taşınabilir.

Lojistik firmasının bir diğer avantajlı hizmeti de depolama hizmetidir. Teslimata kadar ürünlerinizi depoda bekletebilirsiniz.

Lojistik Havayolu Taşımacılığı

Üretici, imalatçı ve ihracatçı firmalar ürünlerini yurt dışına göndermek için havayolu taşımacılığı hizmetini tercih ederler. Ürünler yurt dışına çıkmadan lojistik firması tarafından sigortalanır.

Sigorta sayesinde ürünlerinizin güvende olduğundan emin olursunuz. G Lojistik son teknolojik taşıma yöntemleri ile ürünlerinizi tam zamanında teslim eder. Ürünler uçaklara profesyonel ekip tarafından taşınır.

Yol boyunca güvende olan ürünler yine hızlı bir şekilde boşaltılır ve isteğe göre alıcının adresine teslim edilir. Size sadece ürünleri takip etmek kalır ve süreç hızlı işler.

Havayolu taşımacılığı ve diğer çözümlerimiz ile ilgili daha detaylı bilgi almak için-> https://www.glojistik.com

Editör: TE Bilişim