Her ne kadar Türkiye’de en çok tercih edilen global borsa Binance olsa da, özellikle son yıllarda kripto para sayısının artması ve bazı kripto para birimlerinin farklı borsalarda listeleniyor olması yeni borsalara olan ilgiyi de artırdı. Kullanıcılar artık yatırımlarını KuCoin, Gate.io ya da Uniswap gibi borsalara bölüyor. İşte Türkiye’de her geçen gün daha popüler hale gelen kripto para borsalarından biri de Huobi. Huobi de tıpkı Binance ve çeşitli borsalar gibi kullanıcı yararını gözeterek bir referans programı oluşturmuş durumda. Peki Huobi davet kodu nedir, nereden alınır ve ne gibi avantajlar sağlıyor?

Huobi davet kodu ile ilgili merak edilenlere geçmeden önce; eğer konu hakkında bilgi sahibiyseniz ve yalnızca bir davet koduna ihtiyacınız varsa, girmeniz gereken Huobi davet kodu ipxc3223’dür. Siz de bu Huobi davet kodu ile hemen çeşitli avantajlardan faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Huobi Davet Kodu Nedir?

Huobi borsasında kullanıcılar davet kodu sayesinde yaptıkları işlemler için daha düşük ücretler öder. Davet kodu ile üye olan tüm kullanıcılar yüzde 30’a varan komisyon indirimlerinden faydalanabilir. Böylelikle yatırımcıların alım-satım işlemleri sırasında tasarruf etmesi ve hatta uzun vadede ciddi kar sağlaması mümkündür. Aynı zamanda eğer siz bir Huobi kullanıcıysanız ve vermiş olduğunuz davet kodu ile bir başkası üyelik işlemi yaptıysa, bu durumda komisyon indirimlerinden siz de faydalanabilirsiniz. Yani burada hem kodu paylaşanlar hem de o kod ile üye olanlar için bir kazanç söz konusudur. Unutmayın ki bir davet kodu olmadan üye olursanız, bu durum size hiçbir şey kazandırmaz ve borsa tarafından belirlenmiş olan komisyon ücretlerini ödemeye devam edebilirsiniz. Fakat Huobi borsasına üyelik işlemleriniz sırasında yalnızca birkaç saniyenizi ayırarak bir Huobi referans kodu girerseniz, bu durum size pek çok açıdan fayda sağlar. Sonuçta hiçbir kullanıcı referans kodu kullanarak sahip olacağı avantajları elinin tersi ile itmek istemez.

Bu arada unutmadan şunu da söylemekte fayda var: Eğer Huobi davet kodunu üyelik işlemleriniz sırasında girmezseniz, daha sonradan bu kodu giremezsiniz. Dolayısıyla komisyon indirimlerinden de yararlanamazsınız. Böyle durumlarda mevcut hesabı kapatarak yeni bir hesap açmanız gerekir ve bu da size zaman kaybettirir. Aynı zamanda referans programına dahil olmak için KYC doğrulamalarını yapmanız gerekir ve bu durum size fazladan zaman kaybettirecektir. Bu yüzden üyelik işlemleriniz sırasında kullanabileceğiniz bir davet kodu edinmeyi unutmayın!

Huobi Davet Kodu Ne İşe Yarar?

Huobi referans programı tüm kullanıcıların komisyon ücretlerini indirimli şekilde ödemesini sağlayan, tüm kullanıcılar için son derece faydalı bir program. Huobi günümüzde Binance kadar olmasa da popüler bir borsa haline gelmeyi başardığı için, bir referans programı oluşturmaması düşünülemezdi! Nitekim böyle bir program oluşturuldu ve hem kod sahipleri hem de bu kod ile üye olan kullanıcılar için çok daha avantajlı bir ortam oluştu. Huobi referans programında kodu paylaşanlar ve kod ile üye olanlar arasında şöyle bir ayrım bulunur:

  • Huobi davet kodu ile üye olan bir kullanıcı, Huobi borsasında yapmış olduğu tüm işlemlerde indirimli komisyon ücretleri öder.
  • Huobi davet kodu paylaşan bir kullanıcı, başka bir kullanıcı bu kod ile üye olduğunda ya da işlem yaptığında ödediği komisyon ücretlerinin maksimum yüzde 30’luk kısmını geri ödeme olarak alır.

Yalnızca bu özellikler bile tüm kullanıcıların Huobi Global davet kodu kullanması için yeterli veriyi sunar. Fakat sunmuş olduğu avantajlar yalnızca bunlarla sınırlı değil. Huobi davet kodu kullanmanın öne çıkan avantajlarını şu şekilde listeleyebiliriz:

  • Davet kodu kullanıldığında kullanıcıların yapmış olduğu tüm alım satım ve transfer işlemleri indirimli komisyon ücretleri ile gerçekleşir,
  • Referans programına katılma zorunluluğu yoktur,
  • Sahip olunan avantajlar hem spot işlemler hem de margin işlemleri için geçerlidir.

Görüldüğü üzere Huobi Global referans kodu pek çok açıdan fayda sağlar ve bu yüzden de üye olacak tüm kullanıcıların bir davet kodu kullanması önerilir. Eğer siz de Huobi Global borsasında yatırım yapmak istiyorsanız, komisyon indirimlerinden faydalanmak için girmeniz gereken Huobi referans kodu ipxc3223’dür.

Peki komisyon indirimlerinden faydalanmaya yarayan bu Huobi referans kodu nerede yazar ve nereden alınır?

Huobi Davet Kodu Nerede Yazar?

Huobi kullanıcıları ya da Huobi borsasına yeni üye olacak kullanıcılar için Huobi referans kodu nerede bulunur ve nasıl alınır gibi soruları cevaplamaya çalışalım…

Eğer Huobi borsasında bir üyeliğiniz bulunuyorsa, borsa anasayfası üzerinden kullanıcı sayfasına gidebilir ve burada yer alan “referans” sekmesinden davet kodunuzu görüntüleyebilirsiniz. Dilerseniz bu davet kodunu kopyalayarak arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Eğer bu davet kodunun daha fazla insana ulaşmasını sağlamak ve böylelikle kazandığınız komisyon ücretlerini artırmak isterseniz, sosyal medya hesaplarınızda da paylaşabilirsiniz. Aynı zamanda örneğin Instagram ve Twitter için ayrı referans kodları oluşturabilir ve böylelikle hangi platformdan ne kadar kullanıcının sizin davet kodunuzla üye olduğunun takibini gerçekleştirebilirsiniz. Böylelikle bundan sonraki çalışmalarınızı buna göre planlayabilirsiniz. Aynı zamanda bu özellik sayesinde hangi kullanıcıdan ne kadarlık bir komisyon indirimi kazandığınızı ve ne kadar geri ödeme aldığınızı da kolay bir şekilde görüntülemeniz mümkün.

Eğer Huobi borsasına yeni üye olacak bir kullanıcıysanız, üyelik sayfasının en alt kısmında bulunan “referans kodu” bölümüne sahip olduğunuz davet kodunu girmeniz gerekir. Böylelikle siz de Huobi borsası üzerindeki işlemlerinize komisyon ücretlerine sahip bir şekilde başlayabilirsiniz. Eğer elinizde herhangi bir davet kodu bulunmuyorsa, indirimli komisyon ücretleri ile işlem yapmak için girmeniz gereken Huobi davet kodu ipxc3223 şeklindedir.

Kaynak: https://kriptoparadunyasi.net/