Trabzonspor takımında forma giymeye devam eden Hüseyin Türkmen Kimdir? Alt yapı takımlarında gösterilen başarılı performans ile Trabzonspor’un ilk 11’ine kadar yükselmeyi başarmıştır. Peki, Hüseyin Türkmen Kimdir? Hüseyin Türkmen Kaç Yaşındadır?

Hüseyin Türkmen Kimdir? Kaç Yaşındadır?

1998 yılının Ocak ayında gözlerini dünyaya açan Hüseyin Türkmen’in baba tarafı aslen Trabzon Akçaabatlıdır. Akçaabat’ta dünyaya gelen başarılı futbolcu, ilk kariyerine Ünye Belediyespor takımı alt yapısında merhaba demiştir. 2011 yılına gelindiğinde bedel ödenmeksizin 1461 Trabzon Ay Takımı alt yapısına geçen Türkmen, daha sonra Trabzonspor U19 ve U21 formasını başarıyla üzerinde taşımıştır. 2017 yılında Trabzonspor A Takım kadrosuna seçilen Türkmen, ilk 11’e girmeyi başardı. Stoper mevkisinde sağ bekte görev alan genç futbolcu 183 boyundadır.

Hüseyin Türkmen Güncel Piyasa Değeri Nedir?

Sağ Bekte görev yapan başarılı futbolcunun güncel piyasa değeri 2 Milyon 20 Bin Euro olarak karşımıza çıkmaktadır.  183 boyunda olan bordo mavili kariyer hayatı boyunca 70 maça çıkıp 3 asist yapmıştır.

Hüseyin Türkmen’in Trabzonspor bünyesinde aylık maaşı 191 Bin TL olurken, yıllık maaşı ise 2 Milyon 300 Bin TL olarak belirlenmiştir. Şuanda Ümran Uzun ile sevgili olan Hüseyin Türkmen den, kısa sürece bir evlilik haberi gelmesini beklemiyor değiliz.

Editör: TE Bilişim