İnadına Aşk 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? hd yayın ile izle.

Fox ekranlarının reyting rekortmeni konumunda yer alan yeni sezon yaz gençlik dizisi İnadına Aşk 5. bölüm fragmanı izle yayınladı Mı ?. Yaz sezonuna müthiş bir girişle start veren Fox Tv televizyonu ekranlarda yepyeni yaz dizisi olan İnadına Aşk 23 temmuz perşembe akşamı  4. bölüm ile ekranlarda olacak. Gelecek hafta 23 Temmuz akşamı yayınlanması beklenilen İnadına Aşk yeni bölüm fragmanı izle yayınlandı Mı ? Detaylar..


Güzel oyuncu Açelya Topaloğlu ve yakışıklı oyuncu Can Yaman  başrolünü oynadığı İnadına Aşk Fox Tv kanalı ekranlarında büyük ses getirmeyi başaran yeni başlayan ve beğenilerek takip gören perşembe akşamı ekranlara gelen İnadına Aşk dizisi büyük ilgi gördü. Ekranların yepyeni aşk dizisi İnadına Aşk yeni bölüm 5. bölüm fragmanı izle henüz yayında değil. Yayınlanr yayınlamaz sitemizde olacaktır.
 



İNADINA AŞK KONUSU

Erkekler inatçı, kadınlar inatçı,aşk hepsinden inatçı...

Yapımcılığını Sinegraf’ın üstlendiği, başrollerini Açelya Topaloğlu ile Can Yaman’ın paylaştığı, Türkiye’nin en önemli yönetmenlerinden Osman Sınav’ın ilk romantik komedi dizisi İnadına Aşk, her yaştan gencin gözdesi olacak.

İnadına Aşk; içinde aşk, sevgi, nefret ve oyun dolu bir romantik komedi dizisi. Her şey Karadenizli bir ailenin kızı olan Defne’nin, Aras Teknoloji’nin yakışıklı ve çapkın patronu Yalın’ın yanında işe girmesiyle başlar.



Tamamen zıt karakterler olan Defne ve Yalın’ın birbirlerinden nefret etmesi ve sürtüşmeleriyle başlayan hikaye, Defne’nin maço ağabeyi Çınar’ın müdahaleleriyle iyice karışır. Ama asıl cümbüş, Çınar’ın Yalın’ın kız kardeşi Yeşim’e aşık olmasıyla kopacaktır!