Sıcak havalarda kamp yapmak insanları yükselen güneşe baktıklarında mutlu eder. Yaz aylarının başlarında bir grup insan bu kumsalda kamp kurar ve denizin tadını güzel bir şekilde çıkarmaya gelir. Menekşe Plajı'na giriş ücretsizdir. Çünkü bu plaj halk plajıdır. Menekşe Plajı hafta sonları çok yoğun çünkü yüzmek isteyenler, yani günübirlik gelmek isteyenler için idealdir. Ayrıca, Menekşe Plajı mutlaka görülmesi gereken bir plajdır. Menekşe plajı tatil severler sevdikleriyle birlikte okyanusun, kumun ve güneşin tadını çıkarma fırsatı buluyor.

Menekşe Kadın Plajı Tatillerin Bir Numarası!

Sıcak yaz aylarında oldukça kalabalık ve hareketli olan menekşe Plajı, gerçekten keyifli bir tatil atmosferine sahip plajlardan biridir. Menekşe Plajı'nda denizin suları çok berrak ve temizdir, denizde bazı deniz kabukları bulunur. Menekşe kadınlar plajı konforlu ortamında ziyaretçiler için yaz kampı imkânları bulunmaktadır. Dileyenler, ücretsiz kamp yapma imkânı sunan kamp alanında doğrudan çadır kurma imkânına sahip oluyorlar. Huzurlu ve sakin bir ortam sunan Menekşe kadınlar plajı en dikkat çekici özelliği elbette güzel kamp alanı. Tıkanıklık nedeniyle çadır yeri olmayan bir plaj gibi görünebilir. Menekşe kadın plajı sitesinden detaylara ulaşmak mümkündür.

Menekşe Kadın Plajı Nerdedir? Nasıl Ulaşılır?

Sıcak yaz kampının güzelliğini yaşamak ve yükselen güneş ile güzel okyanus insanları mutlu eden bir kalitedir. Menekşe Plajı, yazın başından beri pek çok kişinin kamp yapmayı sevdiği ve okyanusun tadını güzel bir şekilde çıkarma fırsatı bulduğu bir yerdir. İstanbul'un trafik sıkışıklığından bir süreliğine kaçmak isteyenler için ferahlatıcı ve ferahlatıcı bir tatil köşesi olan İstanbul kadınlar Plajı, yaklaşık 620 metrelik bir sahil şeridine sahiptir.

Oldukça geniş bir alana sahip olan menekşe Plajı, ortalama 200 şemsiye, 200 şezlong, 3 cankurtaran kulesi, 2 cankurtaran, 10 cankurtaran, 1 cankurtaran botu, 1 ambulans, 8 soyunma odası, 300 araç kapasiteli otoparkı bulunmaktadır.  Menekşe kadın plajı sitesinden detaylara ulaşabilirsiniz. Kadınlar plajı hemen hemen her bütçeye uygun çekici bir tatil ortamı sunuyor. Bu anlamda özellikle önemli olan doğa harikalarından biridir.

Editör: TE Bilişim