Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi'nin ziyaretinde konuşan HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer "Karadeniz illerinin her konuda güç birliği bölge ekonomisine katkı sağlayacaktır" dedi.
 
HOPAPORT'A ZİYARET
 
Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi  Artvin Hopaspor-Trabzonspor dostluk maçı projesi kapsamında HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer’i ziyaret ederek bilgilendirme yaptı. Külekçi dernek olarak amaçlarının iki komşu il arasında spor, kültür ve sosyal alandaki işbirliklerine renk katmak ve dostlukların pekişmesine katkı sağlamak olduğunu belirtdi.

HOPA LİMANI YÜZAKIMIZ
 
Hopaport'un Artvin'in ticaretinin gelişmesinde büyük katkı sağladığını ve ilimizin yüzakı konumunda başarıla imza attığını belirten Külekçi şunları söyledi. "Sayın genel Müdürümüzün bu başarıda büyük emeği ve gayreti var. Ekip çalışmasının en güzel örneği burada sergileniyor. Hedeflerinin her yıl bir üst seviyeye çıkan Hopaport'u yürekten kutluyoruz" dedi.

HERTÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ
 
Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Hopaport Genel Müdürü Meriç Burçin Özer, "Biz HOPAPORT olarak ilimizin, ilçemizin ve bölgemizin  gelişimi doğrultusunda ortaya koyacağınız her projeye destek vermeye hazırız. Karadenizde aynı tavanın balıklarıyız. Ne kadar güçlü olursa kazanan yine biz oluruz" dedi.