Virüsün artması ile ihtiyaç sahibi insanlarında durumu bir hayli zorlaştı. Ülkemizdede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde biz bize yeteriz kampanyası başlatıldı ve ihtiyaç sahibi insanlarımıza nefes aldırdı. Bu doğrultuda Kartal Trabzonlular Derneği Yönetimide Kartal civarındaki yardıma muhtaç vatandaşlarımıza hazırlanan yüzlerce yardım kolisini dağıtmaya başladı.

Yardım kolilerinde gıda ve hijyen malzemeleri yer alıyor. Koliler Kartal'daki tüm ihtiyaç sahiplerine büyük titizlikle dağıtılıyor ve bu bölge'de bulunan Trabzonlu ihtiyaç sahipleride unutulmuyor.

Kartal Trabzonlular Derneği Başkanı Zeki Karaismailoğlu ülkemizde corona virüsü sebebi ile olağan üstü bir çalışma başlatıldı devletimiz tarafından bizlerde Trabzonlular olarak buna sessiz kalamazdık elimizden geldiğince yardım kolileri oluşturduk ve ihtiyaç sahiplerine iletiyoruz ve bundan büyük mutluluk duyuyoruz dedi.

Başkan yardımcısı Hamza Sönmez ise biz Trabzonlular olarak vatan sevdası ile yetişmiş insanlarız bu zor günlerde bizlerde bir eve umut olalım adına yardımlarımıza başladık ve bunu yapmayada devam edeceğiz dedi.

Haber: Ömer Karakaş / HaberTS İstanbul Sorumlusu

Editör: TE Bilişim