Bursa ilimizde kimliği henüz açıklanmamış olan bir kişi, 17 yaşında olan kız arkadaşını sokağın ortasında ölesiye bir şekilde dövdü ve buna kimse dur demedi. Gözü dönmüş olan ve insanlıktan henüz nasibini almamış olan cani, kızın feryatlar içerisindeki haykırışlarından herhangi bir etkilenme dahi yaşamadı. Polisin başlatmış olduğu soruşturmada yakalanarak göz altına alındı.

Hadise, Bursa’ da bulunan Yıldırım ilçesinde meydana gelmiş olup duyanları şaşkına çevirdi. Kıskançlıktan dolayı gözü dönmüş olarak iddia edilen psikopat, daha 17 yaşında bir genç kız olan sevgilisi ile sokakta şiddetli bir tartışmaya girdi. Tartışmanın daha da şiddetlenmesinin ardından sokak ortasında kız arkadaşına insanlığa yakışı kalmayacak şekilde davranmaya başladı. Kız arkadaşını sokak ortasında vurdumduymaz tavrı ile dövmeye başlayan şahıs, kız arkadaşının yürek yakan haykırışlarına rağmen durmak bilmeden şiddetini devam ettirdi ve hiç kimseye de aldırış etmedi. 

Olay, çevrede bulunan bir iş yerinin kameralarına yansıdı. Kameralara yansıyan acı verici ve insanlığı utandıracak derecede olan görüntülerin hemen ardından şiddet gören kızın babası, karakola gitti. Şüpheliden şikayetçi olan baba, artık bu tür olaylara dayanamadığını dile getirdi. Bir an evvel adaletin tecelli etmesinden yana sözlerde bulundu. Daha fazla hiçbir kızın, hiçbir ailenin canının yanmasını istemediğini, bu denli psikopatlığı yüreğinde barındıran insanların toplum içerisinde elini kolunu sallayarak başkalarının hayatına musallat olmasından büyük derecede şikayetçi olduğunu vurguladı.

İfadesi Şok Etkisi Yarattı

Görüntüler, olayın hemen ardından sosyal medyada yerini buldu. Sosyal medyada görüntülerin hızlı bir şekilde paylaşıma açılmasının ardından İ.T, başlatılan soruşturma kapsamında ekipler tarafından göz altına alındı. İ.T ifadesinde kız arkadaşını çok sevdiğini dile getirerek onun kötü yola düşmesini istemediğini, herhangi bir şekilde ona zarar verebilecek ortamlardan uzak durması gerektiğini ve kendisini dinlemediği taktirde daha kötü sonuçların doğacağını söylediğini vurguladı. Uyuşturucu kullanmaması konusunda kız arkadaşını sözlü bir şekilde uyardığını iddia eden İ.T, bu yüzden darp ettiğini ileri sürdü.

Editör: TE Bilişim