Günümüzden 2 ay evvel Kocaeli'nde 36 yaşında olan Nurcan Serçe isimli bir kadın 14 yaşındaki kızını öldüresiye dövdü. Bu görüntüler kısa süre içerisinde sosyal medyada yayınlandı ve insanlar tarafından tepki gösterildi. Bu olayın ardından 36 yaşındaki Nurcan Serçe ve aynı zamanda eşi Hayrettin Bahar isimli kişilerin ifadesi alındı ve ardından gözaltına alındılar. Bu davanın sonucunda vicdansız anneye çocuğunu kasten öldürmeye teşebbüs suçu ile 20 yıl hapis cezası verildi. Aynı zamanda annenin eşinin ise kışkırtma sebebi ile yargılanmasına karar verildi

20 Sene Ceza Aldı

Dini nikâhlı eşi ile beraber 14 yaşındaki kız çocuğunu döven anneye verilen ceza belli oldu. Bir süre önce anne Nurcan Serçe, Hayrettin Bahar isimli kişi ile dini nikâh kıydı ve beraber yaşamaya başladılar. 14 yaşındaki aynı evdeydi. Anne Nurcan Serçe 14 yaşındaki çocuğunu ilk önce sözlü şiddete maruz bıraktı ve daha sonra ise öldüresiye çocuğu darp etti. Kadının eşi olan Hayrettin Bahar ise bu görüntüleri teker teker cep telefonu ile kaydetti ve aynı zamanda anneyi kışkırtarak çocuğun daha fazla dövülmesini sağladı. Bu olayın ardından dini nikâhlı eş, çektiği görüntüleri internette yayınladı ve tepki topladı.

Görüntüler Yayınlanınca Gözaltına Alındılar

Hayrettin Bahar isimli kişinin görüntüyü yayılmasından sonra anne ve aynı zamanda dini nikâhlı eşi polis ekipleri tarafından gözaltına alındılar. Yapılan incelemeler ve araştırmalar sonucunda ise çocuğu kasten öldürmek suçundan 2 kişiye de 20 sene hapis cezası verildi. Hem hayrettin Bahar hem de Nurcan Serçe 20 sene hapis cezası ile yargılanacak. Kısa süre içerisinde talihsiz çocuğun darp edilmesi birçok kişi tarafından izlenildi.

Editör: TE Bilişim