Konhaber.com, Konya ve Türkiye'nin diğer illerinde meydana gelen haberleri güvenilir ve objektif bir şekilde paylaşarak internet haberciliği yapan bir sitedir. Konya ile alakalı bütün haberlere erişebileceğiniz bir haber platformudur. Kontv ve Konyafm'le de canlı bağlantı imkanı tanıyan konhaber.com, habercilik ilkelerine dikkat ederek doğru ve güvenilir haberleri okumanız için çabalamaktadır.

Konya haber, Konya'da vuku bulan bütün olayları en hızlı ve en objektif şekilde size ulaştırma gayesindedir. Etik ve ahlaki şekilde yazıya geçirilen haberler, okuyuculara kısa süre içerisinde ulaştırılmaya çalışılır. Sitemizde yer alan haberler asparagas unsurlar içermemektedir. Güvenilirliğinden emin olduğunuz haber yazılarını dilediğiniz platformda kaynak göstererek paylaşıp sitemize ulaşımı sağlayabilirsiniz.

Konhaber.com üzerinden Konya hava durumu ile ilgili bilgilere de ulaşımınız sağlanmaktadır. Bu hizmetin yanı sıra Konya son dakika haberleri de sitenin başlangıç kısmında site kullanıcılarının erişebileceği bir bölümde anlık olarak gösterilmektedir. Burada akmakta olan haber başlıklarına tıklayarak haberlerin içeriğine ulaşım sağlamanız mümkündür. Aynı zamanda sitede haberler belirli kategorilere ayrılarak da sunulmaktadır. Okumak istediğiniz kategorinin başlığına tıklayarak gün içerisinde o konuda meydana gelen gelişimleri hızlı ve pratik bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Şehrimizin güzide spor kulübü Konyaspor hakkında günlük gelişmeleri de haber sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz. Sitemizde yer alan Konyaspor haberleri kategorisinin yanı sıra 1922 Konyaspor hakkında da ulaşmak istediğiniz haberlere erişmeniz mümkündür. Spor kategorisinde yer alan haberler diğer takım taraftarları da düşünülerek hazırlanmıştır. Desteklediğiniz takım hakkında objektif ve güvenilir haberlere ulaşabilme imkanı sağlayan konhaber.com, haberleri görsel ögelerle destekleyerek olaylar hakkında geniş çaplı bilgi sahibi olmanıza da yardımcı olmaktadır.

Konya Haberleri

Konhaber.com, "Türkiye'nin internet gazetesi" sloganı ile yola çıkarak Konya ve Türkiye'de bulunan diğer illerde meydana gelen bütün olaylar hakkında tarafsız bir şekilde bilgi sahibi olabilmenizi hedeflemiştir. Son dakika haberlerinin yanı sıra ülkemizi etkileyen uluslararası haberlere de ulaşım sağlayacağınız internet gazetemiz bilgisayarlarınızdan ve cep telefonlarınızdan erişim kolaylığı sağlamaktadır. Ekonomi, spor, siyaset, ve teknoloji haberlerinin yanı sıra Dünyada dikkat çeken konularda da yaptığı haberler ile okuyucuların dikkatini çekmektedir. Güvenilir ve doğru bir kaynaktan edindiğiniz haberlerle gündemden uzak kalmazsınız.