Günümüzde ev ihtiyacının artması, buna karşılık ev fiyatlarının da oldukça artış göstermesi ile birlikte prefabrik ev ve yapılara olan ilgi artmıştır. Prefabrik evler kullanışlıdır ve estetik açıdan hoş görünürler. Prefabrik evler betonarme yapılara göre hem daha çevreci hem de çok daha uygun fiyatlıdır. İhtiyacınıza ve isteğinize göre tek katlı, çok katlı, villa, bungalov gibi çok farklı tarzlarda prefabrik ev ve konteyner alabilirsiniz. Standart Konteyner için iletişime geçin.

Prefabrik evler yazlık olarak kullanıldığı gibi dört mevsim de kullanılmaktadır. Prefabrik ev satın alınırken yapım aşamasından başlayarak bazı aşamalara dikkat etmek gereklidir. Öncelikle uzman ve kaliteli hizmet veren, sorunlar olduğunda çözüm odaklı davranan bir firma ile çalışmaya dikkat etmelisiniz. Çalıştığınız firmanın üretici olup olmadığı hakkında bilgi edinmeli, ürünler hakkında bilgi edinmeli ve fiyat-performans karşılaştırması yapmalısınız.

Konteyner Seçiminde En Önemli Noktalar

1- Montaj ve teslim süresine dikkat etmelisiniz

Prefabrik evlerin, konteyner teslim süresi genelde 10 iş günü içinde yapılır. Hayalinizdeki prefabrik eve zamanında sahip olmak için profesyonel bir firma ile çalışmaya dikkat etmelisiniz. Kaliteli işçilik olmasına dikkat etmeniz gerekir. Ayrıca konteyner hangi amaçla kullanma istiyorsanız ona uygun şekilde en, boy ölçüsü, renk, dış görünüm, oda ve bölme sayısı gibi özellikleri belirlemeniz gerekir. Firmaların genelde standart konteyner modeli vardır. Bu model dışında bir model istiyorsanız kullanım amacını ve istedikleriniz belirtip kâğıda dökerek istediğiniz konteyner modeline sahip olabilirsiniz.

Ayrıca firma ile satış anlaşması yapılırken anlaştığınız noktaların sözleşmede doğru belirtilmesine ve sözleşmede belirtilenlere uyulup uyulmadığını kontrol etmelisiniz.

2- Dış cephe izolasyonlu olmasına dikkat etmek gerek.

İzolasyon konteynerin konforlu ve kullanışlı olması için önemlidir. Kullanılan malzemenin ısı ve ses yalıtımı sağlamasına dikkat etmek gerekir. 

3- Deprem ve yangın yönetmeliğine uygun yapılmalıdır.

Konteyner evin her türlü deprem, yangın ve doğal afetlere karşı dayanıklı olması gerekir. Yapı bağlantı noktalarının çelikten yapılmış olması gerekir. Bunun için sağlam bir piyasa araştırması yaparak size en uygun dayanıklı konteyner evi seçmelisiniz. Konteyner modelleri için hemen tıklayınız

Editör: TE Bilişim